Az exem kérheti a gyerektartás csökkentését az általa felvett hitelekre és az új kapcsolatából született gyermekre hivatkozva?
Nem hiszem, hogy az lennék.
Amikor megismerkedtünk azt szerette bennem, hogy két lábbal állok a földön, a pénzt pontosan beosztottam, mindig mindenre jutott, hiába volt kevés (ő pincérkedett, én eladó voltam). Aztán ismerősök révén jó álláshoz jutott és egyre cikibbé váltam, mert már rég elmúltam 20, nem vagyok plázacica típus és nem a vásárolgatás volt a hobbim, így nem illettem be a munkatársak barátnői közé. Ezzel rontottam az ő beilleszkedési esélyeit is. Ez van. Ha neki nem kellettem már olyannak mint amilyennek megismert akkor ennyi volt. Mindketten lezártuk ezt a fejezetet.
Én is megtaláltam álmaim társát és ő is megtalálta magának az ideális barátnőt, aki nem nézi, hogy mi mennyibe kerül, nem nézi a számlákat és nem dolgozik. Ő szeretett volna ilyen asszonyt. Megkapta. A tények az ő elképzelését igazolják, mert mint írtam is már elő is léptették a cégnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!