Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyen igy is szép a...

Hogy legyen igy is szép a karácsonya?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a kislányomat, nem olyan régóta. Én vagyok a hibás, mert én mondtam ki, hogy ne legyünk család, apa menjen el, mert nem birom elviselni. Tehát feldúltam a gyerekem életét és nem adom meg a lehetőséget, hogy testvére legyen és akkor mondjam azt neki, hogy boldog karácsonyt? Elszúrtam az életed és legyél boldog úgy, hogy se családod, se testvéred nem lesz, "ide a kutya se jár", mert még unokatesói sincsenek, nem fogja megtanulni a szociális érintkezést, ünnepeken a család milyen, amikor körbeüli az asztalt, nem hall beszélgetést, nem fog megtanulni beszélgetni, mert ugye én is csak neki beszélek, nem hallja, hogy anya beszélget valakivel. imádom őt és ezért aggódom ennyire, le lehet szúrni, hogy miért kérdezek, hogy nem vagyok 100-as, de féltem őt és őérte rettegek, hogy mi lesz?
2012. dec. 11. 21:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ó Jesszusom,fordulj pszichiáterhez,ezen már a mezei pszichológus sem segít =/

Szerencsétlen gyerek.

2012. dec. 12. 03:01
 22/27 anonim ***** válasza:

sok a hulye es negativ beszolos hozzaszolo ezen a GYK-n. NEm kell veluk foglalkozni, ha erdemben ertelmesen nem tudnak valaszolni, akkor csak ugord at amit irnak. Azt h a kerdezo hanyszor ir ki kerdest az a sajat joga, mint ahogy egy ket valaszolo tobb izben tobb kerdesre ad idiota valaszt. Talan nekik is pszichologushoz kellene menniuk...

Kerdesre valaszolva, en is kis csaladban nottem fel, rokonokkal nem tartottuk a kapcsolatot, mai nap mar ertem miert, fiatal voltam mikor anyai nagymamim meghalt, es tini mikor apukam meghalt, igy anya egyedul nevelt kettonket, engem es ocsemet. Mikor kesobb megismertem a rokonokat orultem h egy nagy csalad reszese lehetek. NA ez az orom nem soka tartott m,ert a kibvult csalad tele van rosszindulatu fereggel, akiket jobb meg sem ismerni. Ma mar ertem anya miert nem volt kivancsi rajuk, mert en sem vagyok az...

2012. dec. 12. 05:32
 23/27 anonim ***** válasza:

Pereld be az apát gyerektartásért. Legalább anyagi gondjaitok ne legyenek. Ez nem szívesség, ez a pénz a gyereké, tehát jogosan jár neki.

Ha már apucinak nincs annyi esze, hogy legalább anyagilag támogassa a gyerekét.

2012. dec. 12. 06:48
 24/27 anonim ***** válasza:

Én már válaszoltam egyszer, de nem bírom megállni, hogy ne írjak megint.

Akik tutujgatják a Kérdezőt, azok olvasták azt a kérdését is, hogy talán jobb lenne ha nem élnének a kicsivel? Erre is sajnálni kéne? Nem hiszem. Ha a férje eddig sem foglalkozott a kislánnyal és a kicsi nem is keresi, akkor miről beszélünk? Nem ez fogja a kicsit összezavarni, hanem az anyja. Aki azt írja, hogy ez így nem jó, és menjen orvoshoz, annak miért is kéne pszichológushoz mennie, elmondanád? Nem érzem úgy, hogy az a normális amit a Kérdező ír és az ír hülyeséget aki orvost javasol.

Kérdező, nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe vagy, de a gyereknek te vagy a példa. Keress magánorvost és beszéld ki a gondjaidat, mert te is érzed, hogy ez így nem jó, nem hiába írsz ki ennyi kérdést.

2012. dec. 12. 07:57
 25/27 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem sokkal jobbak az én kérdéseim, mint a 600-szor feltett reptoidos kérdések. Még egyszer, ha valaki unja a kérdéseket, nem kötelező azokat aberrált módon, kinlódva olvasgatni, meg állandóan irogatni rá. Az ne irjon, akit ez nem érdekel. Nem teszek már fel több kérdést, mert amit szerettem volna feltenni, már feltettem és a sok tutujgatás miatt jobb is lett egy kicsit. Azoknak köszönöm, akik bátoritottak. Van aki alkoholba fojtja a bánatát, van aki szexbe, stb. Én itt tettem fel a kétségbeesett kérdéseimet, azt hiszem, ezzel nem követtem el bűnt. Kértem segitséget, mert igen, érzem, hogy egyedül nem tudok megbirkozni a dolgokkal, sajnálom ha ezzel valakit érzéseiben megsértettem. Csak azt kivánom nekik, hogy legyenek mindig ilyen kiegyensúlyozottak, mint most, hogy lenézhessék mások problémáit. Én, ha tudok, mindig segitek annak, akinek kell, mert igen, hiába vagyok ilyen kis nyomoronc, még én is tudok sokaknak segiteni. És nem bántom őket a nyomorukért. Elég bajuk van nekik, hogy az életet nehezen kezelik, mint én is. Elhiszem, hogy a bénaságommal irritáltam jó pár embert, de én igy tudtam egy kicsit feldolgozni a történteket.
2012. dec. 12. 20:57
 26/27 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Bocs, hogy egyáltalán válaszolni mert neked olyan - pl. én -, aki nem azt írta, hogy rendben van amit írsz, hanem leírták azt, amit gondolnak. Miért nem írtad oda, hogy aki nem ért meg, ne írjon. Én szerintem nem írtam le bántóan a véleményemet, de te mint valami ovis megsértődsz, és kiragadsz egy-egy szót és cinikus megjegyzéseket írsz rá. Lennél inkább ilyen az életben, mint amilyen egy anonim oldalon tudsz lenni, nem olyan önsajnáló, mint amilyen a kérdésedbe voltál.

Remélem, ebben is találsz egy szót, amit kiragadhatsz.

Megjegyezném, hogy az én életem sem tökéletes, mint ahogy szinte senkié, csak önsajnálat helyett megoldásokat keresek, és nagyon sajnálom, hogy ez neked ennyire nem tetszik.

További jó önsajnálatot neked.

2012. dec. 12. 21:18
 27/27 anonim ***** válasza:

Aggódsz a gyerekedért, tehát szereted. Igaz?

Akkor pedig megembereled magad, és elmész pszichiáterhez.

Azért a kislányért felelős vagy. Most veted el a magjait annak, hogy milyen ember lesz. Belegondolsz, hogy ez mekkora felelősség? Egy ember életének az alakulásáért felelsz. Lehet, hogy neked most nehéz, és lehet, hogy lesz ennél nehezebb is, de amikor vállaltad a gyerekedet, akkor azt is vállaltad, hogy ha szüksége van rád, akkor a kőből is vizet fakasztasz neki.

Ne sajnáld őt, és ne sajnáld magadat. Van tető a fejetek felett, van étel az asztalon. Van szeretet. Sokkal több van nektek, mint másoknak. És ne hidd azt, hogy elszúrtad az életét - ez csak akkor lesz így, ha folytatod ezt az önsajnáltatást. Mutasd meg neki, hogy erős vagy, hogy egyedül felneveled, hogy annyi szeretetet kap tőled, mint más két szülőtől összesen sem.

Kezdd úgy, hogy büszke leszel magadra, amiért elváltál. Nem tettél tönkre semmit. Tudod hányan gyengék ahhoz, hogy megtegyék ezt a lépést?

2012. dec. 12. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!