Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyen igy is szép a...

Hogy legyen igy is szép a karácsonya?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a kislányomat, nem olyan régóta. Én vagyok a hibás, mert én mondtam ki, hogy ne legyünk család, apa menjen el, mert nem birom elviselni. Tehát feldúltam a gyerekem életét és nem adom meg a lehetőséget, hogy testvére legyen és akkor mondjam azt neki, hogy boldog karácsonyt? Elszúrtam az életed és legyél boldog úgy, hogy se családod, se testvéred nem lesz, "ide a kutya se jár", mert még unokatesói sincsenek, nem fogja megtanulni a szociális érintkezést, ünnepeken a család milyen, amikor körbeüli az asztalt, nem hall beszélgetést, nem fog megtanulni beszélgetni, mert ugye én is csak neki beszélek, nem hallja, hogy anya beszélget valakivel. imádom őt és ezért aggódom ennyire, le lehet szúrni, hogy miért kérdezek, hogy nem vagyok 100-as, de féltem őt és őérte rettegek, hogy mi lesz?
2012. dec. 11. 21:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző válaszolókkal,keress fel egy orvost.

A kérdéseddel kapcsolatban:nem hiszem,hogy ez a lányodat megviselné. Mármint ha nem így adnád elő,mintha a világ hullana darabjaira.

Neki most ez a normális és nem igaz,hogy nincs családja,mert ott van az anyukája,vagyis Te.

A beszélgetéseket pedig,hallja a hangod, gondolom viszed boltba és játszótérre,ott is érik az ingerek.

Karácsonnyal kapcsolatban, délelőtt sétáljatok egy nagyot,nézzétek meg a Betlehemet,gyertyát,hatalmas karácsonyfát vagy ami az ünnepek miatt fel van állítva a lakhelyeteken. Sok helyen van állatsimogató,vidd el oda,ha van hó építsetek hóembert, szánkózzatok, játszatok.

Délután süssetek sütit, énekeljetek, nézzetek meséket, egyszerűen töltsetek együtt egy boldog és tartalmas napot.

Érezd jól magad te is és meglátod este mosolyogva fog elaludni a kislányod.

2012. dec. 11. 22:06
 12/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem Anyukám egyedül nevelt fel és 100%-osan boldog és teljes életem lett. Törődött velem, beszélgettünk, foglalkozott velem nem érzem, hogy hátrányban lennék szociálisan vagy egyéb más képességeimben, hogy nem családban nőttem fel. Te is mindent meg tudsz neki adni! Te vagy Anyukája akit a legjobban szeret! :))

Bízz magadban, legyél magabiztos és teljes ember, anyuka mert ez a legfontosabb Neked és Neki is! :) Karácsonykor pedig süssetek-főzzetek együtt, díszítsétek fel a fát, játszatok stb :))

21/L

2012. dec. 11. 22:25
 13/27 anonim ***** válasza:
Sürgősen keress egy orvost és nőjjél fel a feladathoz, hogy anya vagy. A gyereked nem az fogja boldogtalanná tenni, hogy nincsenek testvérei, unokatestvérei, hanem az, hogyha az anyját állandóan depisnek, szomorúnak látja. Ez sajnos mindenkinél benne van a pakliba, hogy előfordulhat, hogy nem maradnak együtt a szülők. Próbáld kihozni a helyzetből a legjobbat a gyerekedért és ne keseregj.
2012. dec. 11. 22:36
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor teszed még fel ugyanezt a kérdést? Ennyi idő alatt már 3-szor mehettél volna terápiára... De persze egyszerűbb az önsajnálat, mert te nem a gyereket sajnálod, hanem saját magadat. Ezt a választ kb. 5 kérdésedhez írtam le ugyanolyan változatos formákban, mint ahogy te a kérdést teszed fel. Katasztrófa vagy. Én valóban sajnálom a gyerekedet, hogy ilyen életképtelen anyja van, mint te. Ha szerencséd van hamar felnyílik majd a szeme, és kézzel-lábbal tiltakozik majd, hogy ne hasonlítson rád, boldog, és kiegyensúlyozott legyen.
2012. dec. 11. 22:37
 15/27 A kérdező kommentje:
Remélem,mert a rossz példa is példa és gondolhatja azt is, hogy nem akar ilyen lenni, mint én és ha ez motiválja és ettől lesz erősebb, mint én, akkor már megérte, hogy én lettem az édesanyja. Életképtelen lennék? Nem hiszem. A válásom óta vettem egymagam, saját erőmből és pénzemből egy használt autót és felvittem a gyerekemet csavarogni Pestre, vannak barátaink, akikhez néha átjárunk. Minden nap főzök és elég jól elvagyunk, sokszor nevetünk is együtt, szinte minden nap. A szorongás meg itt jön ki a Gyakorin. Én mindenkinek megköszönöm, aki biztató szavakkal válaszolt a kérdéseimre, aki viszont Csernusnak képzelte magát és durván válaszolt, annak azt üzenem, hogy lehet, hogy még ő is lesz olyan helyzetben, amikor kétségbe esik, kilátástalan lesz és segitségre szorul. Nem, nem mehettem volna 3-szor terápiára, mert csak havonta egyszer kapok időpontot és ez kevés. Szoktam én is válaszolni itt kérdésekre, hasznosság szempontjából nem is annyira rossz arányban, de azt mindig kedvesen tettem. Még egyszer, köszönöm a támogató válaszokat!
2012. dec. 11. 22:58
 16/27 anonim ***** válasza:
Hol van a gyereked édesapja?
2012. dec. 11. 23:07
 17/27 A kérdező kommentje:
Közös megegyezéssel különmentünk és visszaköltözött anyucihoz, akinél annyit aludhat, számitógépezhet és tv-zhet, ameddig bele nem szakad. Azt mondta, igy legalább élheti az életét, nem zavarjuk és nem kell mással foglalkoznia. Neki a család csak nyűg volt, nem is fizet. De majd lezsek olyan életképtelen és beperelem a gyerektartásért.
2012. dec. 11. 23:09
 18/27 anonim ***** válasza:
A gyerek mennyi idős? és hogy viseli az édesapja hiányát?
2012. dec. 11. 23:37
 19/27 A kérdező kommentje:
4 éves lesz és sosem kérdezi őt. Ami nem volt meghatározó az életében, azt nem keresi. Sosem foglalkozott a kislánnyal, csak evett, aludt és elvitt minket kocsival mindenhova. Ennyi. Soha egy mesélés, eg yfürdetés, egy dögönyözés, semmi. Ami nincs vagy nem volt, nem hiányzik.
2012. dec. 11. 23:42
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem az volt, hogy vándormadár, és apa viszi minden héten?
2012. dec. 12. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!