Hogy legyen igy is szép a karácsonya?
Egyetértek az előző válaszolókkal,keress fel egy orvost.
A kérdéseddel kapcsolatban:nem hiszem,hogy ez a lányodat megviselné. Mármint ha nem így adnád elő,mintha a világ hullana darabjaira.
Neki most ez a normális és nem igaz,hogy nincs családja,mert ott van az anyukája,vagyis Te.
A beszélgetéseket pedig,hallja a hangod, gondolom viszed boltba és játszótérre,ott is érik az ingerek.
Karácsonnyal kapcsolatban, délelőtt sétáljatok egy nagyot,nézzétek meg a Betlehemet,gyertyát,hatalmas karácsonyfát vagy ami az ünnepek miatt fel van állítva a lakhelyeteken. Sok helyen van állatsimogató,vidd el oda,ha van hó építsetek hóembert, szánkózzatok, játszatok.
Délután süssetek sütit, énekeljetek, nézzetek meséket, egyszerűen töltsetek együtt egy boldog és tartalmas napot.
Érezd jól magad te is és meglátod este mosolyogva fog elaludni a kislányod.
Szia!
Engem Anyukám egyedül nevelt fel és 100%-osan boldog és teljes életem lett. Törődött velem, beszélgettünk, foglalkozott velem nem érzem, hogy hátrányban lennék szociálisan vagy egyéb más képességeimben, hogy nem családban nőttem fel. Te is mindent meg tudsz neki adni! Te vagy Anyukája akit a legjobban szeret! :))
Bízz magadban, legyél magabiztos és teljes ember, anyuka mert ez a legfontosabb Neked és Neki is! :) Karácsonykor pedig süssetek-főzzetek együtt, díszítsétek fel a fát, játszatok stb :))
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!