Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akit másik nőért hagytak el,...

Akit másik nőért hagytak el, de már volt kisgyerek, hogy alakult a történetetek? Visszament vagy a nővel maradt?

Figyelt kérdés
köszi
2012. dec. 11. 07:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
90%
kicsilány 26 valahol nem csodálom hogy így jártál. Mert a Jóisten nem csak a "ribancokat" bünteti, hanem az öntelt ítélkezőket is, akik nem képesek azt mondani, hogy igen, én is hibás vagyok ebben vagy abban, hanem csak fröcsögnek és másokat hibáztatnak. Ez a szöveg meg, hogy rendes ember előbb otthagyja a feleségét és azután kezd másik kapcsolatba nagyon sekélyes, mert senki nem született szeretőnek, hanem az élet nevű játékban akad erre a szerepre mint halandó ember. De nem lenne szükség szeretőkre ha a feleségek és férjek mindent próbálnának megadni a párjuknak, nem csak a szájuk sírna.
2012. dec. 11. 12:48
 22/23 kicsilany26 ***** válasza:
14%
Én szám nem sír,mert én még mindig mentem ami menthető,úgy gondolom,de én már jóval több vagyok mint 26 és mindig volt bennem annyi tartás az előző kapcsolataimban hogy odaálltam és szemébe mondtam hogy mit érzek,és vége.A 10 év házasságban van közös gyerek? vagy lehet hogy még lángol de honnan tudod hogy a másik nem e ment félre csak már okosabban csinálja,hogy ne tudja meg.Én adtam választási lehetőséget ő vagy mi???Akkor meg ha mi akkor a 3.miért nem keres mást?Vannak olyan nők és férfiak akiket nem lehet lerázni egyszerűen mert tapad mint a csicskó.....meg egy kicsit gáz ha még közel a 40hez nem találta meg az igazit és nálánál fiatalabbat keres és ez persze fordítva is igaz....
2012. dec. 11. 13:09
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

És miért is az új nő a ribanc, ha a lassan ex-párod nem akarja a Ti kapcsolatotokat menteni??

Szerintem vegyél be egy nyugibogyót,komolyan.

2012. dec. 11. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!