Depressziós, semmisejó pasi. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a párom..de egyszerűen kikészít.. mindig van valami baja..hisztizik, depis, hipohonder..azt gondolja, hogy valami baja van.. a külsejével is gondjai vannak..pedig egy jó pasi. Mondtam is neki, hogy nem lennék vele, ha ez nem lenne így.. DE mégis mit tehetek, hogy gatyába rázzam és ne őrüljek meg??? ( a pszichiátert ne javasoljátok, mert volt már szakembernél korábban..még előttem)2009. aug. 20. 23:29
1/5 anonim válasza:
Elmondanád, hogy MIT szeretsz benne???... 8-o
Hagyd a francba és keress magadnak egy normális pasit!
(Rázza gatyába az anyja!)
2/5 anonim válasza:
Szerintem önbizalomhiánya van. Csináljatok olyan dolgokat amiben örömét leli, valamit amiben jó, amihez ért. A sikerélmény tovább tudja doppingolni. Sportoljatok, zenéljetek, nem írtad hány éves de ha van szakmája abban....vagy bármit ami érdekli.
3/5 anonim válasza:
Nem segített a pszichiáter? Az enyémen igen! Mi lehet a baj oka? Ezt ki kell deríteni. Sikerült ez már?
4/5 anonim válasza:
Nekem volt már ilyen pasim,én feladtam,nem vagyok szeretetszolgálat.
5/5 anonim válasza:
Na az utolso válaszoloval nem értek egyet.
Mert a Mai Lányok Nem tudnak szeretni ?
A igazi Kapcsolat (Szerelem)Sok szeretetröl szol.
Bár nagyon ritka az ilyen Kapcsolat.
És bármit megtennél érte,De a mai lányok egyáltalán nem ilyenenk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!