A bátyám ver, tépi a hajam az anyám előtt és nem tudok mit tenni, mert ha visszaütök nagyobbat kapok. Ti mit tennétek a helyemben?
ma 19:33:
Miért kussolnának? Kérdezte őket bárki is?
Egyébként igen, kérdező, gyámhatóság.
Amikor alszik keltsd fel,hogy ne legyen teljesen éber,és mond meg neki ha nem hagyja abba legközelebb arra fog ébredni,hogy levágod és a kezébe adod a tökeit.
Nem kell majd meg is tenned,csak ijessz rá :)
Befejezném a hazudozást a neten és mások szívatását, valamint a hangulatkeltést.
Valódi bántalmazottként nem jelennél meg itt, vagy ha igen (ami ritka!), akkor igen-igen megörülnél az első jó és segítő szónak és azt tennéd, amit mondanak neked. Te is tudod, hogy hova fordulhatsz, ha bántalmaznak, ezerszer leírtuk. te azonban minden válaszra csak "hát igen, de..." reakciót adsz. Ez nem a bántalmazottak reakciója, hanem a mindennel elégedetlen, csak a saját s&ggét nyalató, hazudozó embereké.
Egyébként nem csak a bátyád büntethető valódi bántalmazás esetén, hanem anyád is, mert nem védett meg.
Anyádnak KÖTELESSÉGE megvédeni, amíg te gyerek vagy, és ha nem teszi, le is sittelhetik. Csak jobb, ha tudod.
engem is vert a tesóm, lett egy módszerem
mindenhova magammal vittem vizet egy széles szájú üvegben
és ha jött felém vagy tépni kezdte a hajam az arcába lódítottam a vizet míg kiszabadultam és beszaladtam a szobába bezárni az ajtót
egyszer utánam jött, éppen csaptam be az ajtót ő meg ököllel belevágott
a kórházban aztán szedegethették ki a karjából a szilánkokat, azóta egy ujjal sem ér hozzám
viszont egy aggresszív állat, inkább hozzá se szólok, egy helyiségben se vagyok vele
idős szüleim nem is mernek mit tenni ezzel az agybeteg kannal ráadásul én suliba járok ő még azt sem, ingyenél és mindenkit terrorizál
még két és fél év míg meglesz a szakmám akkor elköltözök és soha szóba se fogok vele állni
embert így nem gyűlöltem soha mint őt, tehetetlenség miatt is terrorban tartja anyámékat
és fékezhetetlen elmebajos, mászott fel villanyoszlopra meg ilyen agybajai vannak
nem tudom mit mondjak neked... csak hogy próbáld kibírni és legyél kolis vagy messzi suliba járj be hogy minél kevesebbet kelljen otthon lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!