Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek fér bele ez még a flört...

Kinek fér bele ez még a flört kategóriába?

Figyelt kérdés
Ha a pasid másik nővel csókolózna (becsiccsantva) egy buliban.
2012. dec. 10. 16:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem is megcsalás, ki is akadnék, veszekednék és megleckéztetném, de szerintem nem dobnám ki egyből, kapna még egy esélyt. Én is szoktam flörtölni, jól esik néha, ha más is meglátja bennem a nőt, de sosem engedem, hogy bárki fizikailag közeledjen, vagy ha valaki nagyon tolakodó, akkor inkább elhajtom vagy hazamegyek. A párom is ezt vallja, számára a csók sokkal nagyobb megcsalás, mint a szex, a csók érzelmi alapon van nála. Úgyhogy nekünk ez már megcsalás kategória.
2012. dec. 10. 17:56
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

1. nem iszik

2. nem csajozik

3. ha mégis, csá.

Nem nehéz logika, a leghülyébb ember is tudja követni. Ez nálam alap. Szerencsére férfi is akad, aki egyetért.

2012. dec. 10. 18:41
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Aki nem bírja az alkoholt, ne igyon. A felnőttek vállalják a tetteikért a következményeket is. Ennek meg az lenne a következménye, hogy a következő bulin bűntetlenül mászhat rá arra, akire akar, mert szingli lenne.
2012. dec. 10. 18:43
 14/19 anonim ***** válasza:
88%
Semmibe nem fér bele!
2012. dec. 10. 20:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mocskos szemét kategória, nem flört...
2012. dec. 10. 21:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

ha tudja magáról, h ez ittasan előfordulhat, akkor ne igyon, ha van párkapcsolata.

én is ilyen vagyok. amíg egyedül voltam, addig ittam, buliztam, flörtöltem, csókolóztam.

most párom van, és nem iszom, ha bulizni megyek. mi több, ilyenkor marhára le tudnám ütni azt a hapsit, aki akár a közelembe jön.

pl szombaton együtt mentünk szórakozni, a helyen volt egy undorító részeg fickó, és folyton a közelembe jött, és éreztem, h akar valamit. a párom megölelt, megcsókolt, hogy lássa én neki nem vagyok pálya. de csak jött az a barom. szerencsére nem fajult el a dolog, mert a következő pár percben egy sötét sarokban aludt, úgy kiütötte magát.

idejét nem tudom mikor ittam alkoholt utoljára, de nem is hiányzik.

2012. dec. 10. 22:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Velem ez megtörtént, de nem tudtam, hogy megcsalásként kezeljem-e... Borzalmas időszak volt, de adtam neki még egy esélyt. Mindketten hibásak voltak. A nőt azóta is gyűlölöm, kerülöm. A pasimban pedig nem bízom már, pedig rendes fiú.
2012. dec. 10. 23:47
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, úgy látom pontosan úgy gondolkodtok ahogy én. (a pasi barátnője vagyok) Számomra nem fér bele a flörtbe egy csók, Ő pedig próbálja elbagatellizálni a dolgot. Mindenesetre most hatalmasat "tanultam". Nem tudom, hogy kapjon-e még egy esélyt, mert ezek után folyton attól félek majd, hogy újra megteszi.
2012. dec. 11. 08:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Akkor kezet foghatunk :(

előző válaszoló

2012. dec. 11. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!