Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy ereznetek magatokat...

Ti hogy ereznetek magatokat ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Mit tennetek ilyen szituban? Parommal kulfoldon elunk ket csaladtagja egy par kijott munkat keresni es mi mindenben segitettuk es nem birtak felfogni ,hogy nem megy egyik naprol a masik de talaltunk nekik munkat EN mentem a csajjal mindenhova o 20 eves en 24 oneletrajzot csinaltam neki telefonalgattam neki intezkedtem es megis bantott megjegyzeseket tett ,hogy nem lesz munkaja adossaguk van mondom adok penzt munkad ugyis lesz es mar van is nem kellett neki akkor viszalyt szitot koztem es anyosom kozt,hogy halotta,hogy en nem adok mindent a 7 honapos lanyomnak stb es ,hogy a parom novere nem bir engem ..vett nekem hajfesteket onnan ahonnan jott amitol kek lett a hajam es furan mosolygott ...valamelyik nap meg ilyent szol nekem ,hogy a parom latta a volt csajat amikor a pasijval a botlban volt es nem koszont a csajnak ,mert tutti faj neki meg mindig neki az egesz...Nekem nem ez faj amit mondott hanem eszrevettem ,hogy itt van es viszalyt akar szittani tok joindulatunak eloadvan utanna meg mosolyog a markaban ..jah es iszonyu valogatos mintha kiralyi csaladbol jott volna pedig nagyon szegeny hatterbol jott 6 aludtak a konyhaban ami ok en sem voltam gazdag de azert mert jobb eletem van nem szaltam el magamtol es nem ugy viselkedek mint Paris Hilton .. Jah es papam szerzett a pasijanak nem is akarmilyen munkat nagyon jol fizeto es ez a hala:( Ti mit tennetek???
2012. dec. 10. 12:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Magadból indulsz ki. Öreg hiba.
2012. dec. 11. 16:44
 12/12 A kérdező kommentje:
:D Persze magambol. Igazad van :P Remelem elegedett vagy :) Tovabbi szep ejszakat neked
2012. dec. 11. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!