Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mennyire lehet erős egy...

Vajon mennyire lehet erős egy nő rajongása egy ismert emberért? Kockáztatná a családját?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk házasok a feleségemmel. Évek óta rajong egy ismert emberért, többször voltunk a fellépésén is. Most a munkája miatt személyesen is megismerte és összebarátkoztak. Megbeszéltük hogy elmegyünk négyesben, vele és a feleségével vacsorázni de nekem le kellett mondanom és mint kiderült, a feleségének is. Így kettesben voltak. Most elmennek Bécsbe, elvileg szakmai okokból de elég féltékeny vagyok.

Jogosan érzek így? Végül is évekig hallgattam hogy milyen jó pasi, hogy mennyire odavan érte. Mit tegyek?

2012. dec. 8. 21:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy a Balázs Pali!! Most a Bódé Guszi a menő. (nem elírás).

Kérdező, Te meg járj nyitott szemmel. Ha az asszony belemenne is egy ilyen röpke románcba, visszakullog hozzád, mert ezeknek a híres embereknek mindíg akad "csodálójuk".

Erkölcseik meg lazák, újabb nő jön, feleséged meg lapáton.

30 évesen ez már nem naívság a feleséged részéről, hanem hülyeség.

2012. dec. 9. 10:34
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Kockáztatná bizony!

Neked le kellett mondanod, a munkatárs párjának is és elmennek kettesben vacsorázni ahelyett, hogy akkor inkább otthon lennének a párjukkal??

Ha eddig nem csalt meg, később fog.

2012. dec. 9. 11:22
 23/24 anonim ***** válasza:
87%
Ez azért attól is függ szerintem, hogy milyen típusú rajongó. Vannak színészek, ismert emberek, akikért rajongok, és mondhatnám is, hogy bizonyos szinten vonzódom hozzájuk, de ez a szint már messze nem szexuális, hanem inkább lelki vagy spirituális, amióta a páromat megismertem. Nem utasítanék vissza egy alkalmat, hogy jobban megismerjem a rajongottaimat, de ez annyiból állna, hogy kifaggatnám a munkájáról meg elmondanám neki, hogy mennyire tisztelem művészként... de a szívem a barátomé. De vannak fanatikus elmebeteg rajongók is, akiknek a sztár az "igazi", és csak azért tartanak párkapcsolatot, mert társfüggők, és ha ló nincs, szamár is jó. Ha már gyanakodsz, az régen rossz. Mert pl. nálunk úgy volt a barátommal, hogy olyan egyetemi szemináriumon ismerkedtünk meg, ahol színész vendégelőadók is jöttek órát tartani, és az egyikük egy olyan színész volt, akiért rajongtam, és azt is mondhatom, hogy színészileg még most is. Később jöttünk össze a barátommal ugyan, de tudta és tudja is, hogy azt a színészt még mindig hihetetlen módon szeretem és tisztelem. De eszébe sem jutott az alatt a 7 hónap alatt, amióta együtt vagyunk, hogy én nem őt szeretném...
2012. dec. 9. 11:36
 24/24 anonim ***** válasza:

"A feleségem bankban dolgozik VIP ügyfelekkel.

Bécsbe nem kettesben mennek, hanem több kollégával és ügyféllel."

És??

Ez kizárja szerinted??!

2012. dec. 9. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!