Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mennyire lehet erős egy...

Vajon mennyire lehet erős egy nő rajongása egy ismert emberért? Kockáztatná a családját?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk házasok a feleségemmel. Évek óta rajong egy ismert emberért, többször voltunk a fellépésén is. Most a munkája miatt személyesen is megismerte és összebarátkoztak. Megbeszéltük hogy elmegyünk négyesben, vele és a feleségével vacsorázni de nekem le kellett mondanom és mint kiderült, a feleségének is. Így kettesben voltak. Most elmennek Bécsbe, elvileg szakmai okokból de elég féltékeny vagyok.

Jogosan érzek így? Végül is évekig hallgattam hogy milyen jó pasi, hogy mennyire odavan érte. Mit tegyek?

2012. dec. 8. 21:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
:-)
2012. dec. 8. 22:07
 12/24 anonim ***** válasza:
62%
Ez a kérdés most betalált nálam. 20 éves vagyok, 4 éve vagyok együtt a barátommal. A kapcsolatunk elég unalmas volt az első időszakban. Én évek óta járok színházba, és odavagyok az egyik színészért a társulatból. Most úgy alakult, hogy egy helyen edzünk minden nap, és hát kóstolgatjuk egymást, bár semmi nem történt még köztünk, a vonzalom megvan mindkettőnk részéről. Sajnos nem tudom biztosan állítani, hogy ellen tudnék neki állni, ha úgy alakulna a dolog, és igen, szerintem feladnám érte a kapcsolatom. De amíg semmi konkrét nincs, addig nem lépek. Ez a kis izgalom a meglévő kapcsolatomra is jó hatással van valamilyen szinten.
2012. dec. 8. 22:12
 13/24 anonim ***** válasza:
59%
*elmúlt időszakban. Elírtam, elnézést.
2012. dec. 8. 22:13
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Színházrajongóként én is láttam, hogy sajnos(?) nagyon erős tud lenni a rajongás.

Sajnos akkor, amikor már a rendes élet rovására megy - ilyet is láttam sokat.

De ez persze nem jelenti, hogy a feleséged is ilyen. De a kérdésedre az a válasz, hogy létezik, hogy valakinek a rajongása tárgya fontosabb a családjánál meg barátainál. Tapasztalat...

2012. dec. 8. 22:25
 15/24 anonim ***** válasza:
89%
Ez ciki....amennyiben nem kamu a kérdés,akkor kösd fel a gatyádat.Bécsben tuti reszelnek.
2012. dec. 8. 22:31
 16/24 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen mellékes, hogy az illető híres-e. Nem ezen múlik. Ha egy teljesen ismeretlen emberért rajongana úgymond, a lényeg akkor sem változna. Azt pedig nem tudhatjuk, hogy a feleséged meddig menne el. De mivel a másik fél is foglalt, nem sok esélye van azt hiszem. Maximum egy rövid kis kiérőre. Kinézed a feleségedből?

Amúgy a kérdés nálam is betalált. Mi van itt emberek?! :)

2012. dec. 9. 01:59
 17/24 anonim ***** válasza:
81%

Akkor egy kicsit írok a másik oldalról:

Színpadi emberként azt látom, hogy szinte mindegy, hogy milyen ember, vagy hogyan néz ki valaki, a nők teljesen megőrülnek azért, akit a színpadon látnak!!

(Pláne, ha énekes, vagy zenész.)

Sokan közülük mindent meg is tesznek, hogy a kiszemeltet valahogyan becserkésszék.

Mivel óriási a túlkínálat a -sokszor erőszakosan- felajánlkozó hölgyekből, ezért nagy harcokat folytatnak egymással az öltözők környékén.

Ez sajnos annyira komoly, hogy biztonsági őrökkel kell védeni a fellépő művészeket, a megvadult, magukból és emberi méltóságukból kivetkőzött hölgyektől!!

De visszatérve az eredeti kérdésre:

A te párod ügyesen manipulál téged, és ügyesen manipulálta a főnökét, hogy "teljesen véletlenül" a kiszemelt "ismert ember" mellé kerüljön.

(Még az is lehet, hogy már régen túl vannak azon amitől tartasz.)

Ha ráadásul édes kettesben kiutaznak Bécsbe, akkor te miben reménykedsz??

(Ez nem féltékenykedés, hanem tény!)

Amúgy mindenkinek azt ajánlom, hogy csak akkor legyen nyugodt, ha a barátnője/felesége rajongásának a "tárgya", minimum a tengerentúlon lakik...

2012. dec. 9. 05:35
 18/24 anonim ***** válasza:
85%

"évekig hallgattam hogy milyen jó pasi, hogy mennyire odavan érte."

Már ebből kitűnik, hogy a feleséged irántad érzett empátiája és tisztelete a béka s.gge alatt van. Most, hogy alkalma nyílik rá, hogy megcsaljon, szerintem pont nem fog azon agyalni, hogy ő családos. Neki ez egy nagy lehetőség, és - hacsak a művészurat nem taszítja - nagy az esély rá, hogy él is vele.

Annyi aberrált, infantilis, meggondolatlan, bűbelebalázs nő (és egyáltalán: ember) van, hogy sajnos nem csodálkoznék rajta, ha a ti házasságotoknak ez lenne a veszte. Ne legyen igazam.

(nő)

2012. dec. 9. 08:06
 19/24 anonim ***** válasza:
72%
beteges rajongó
2012. dec. 9. 08:50
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Úgy tűnik, jogos a félelmem :-( Megpróbálok beszélni vele.

A feleségem bankban dolgozik VIP ügyfelekkel.

Bécsbe nem kettesben mennek, hanem több kollégával és ügyféllel.

2012. dec. 9. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!