Van valami "szülőpuhító" módszeretek? Hogy tovább lehessek kint, vagy több pénzt adjanak stb.
Szóval ha elmegyek estére akkor 9-re haza kell érnem. Valami jó módszert mondjatok már amivel kitolhatnám kicsit.. (a pénz az még nem is olyan fontos)
Nemlényeg hány éves vagyok :) a kérdésre kérek választ :P
Tanácsot kértél, Mégis hogy adjunk tanácsot ha fogalmunk sincs hogy melyik korosztálynak adunk tanácsot.
Én tanácsolhatnám neked azt, hogy ülj le a szüleiddel beszélgetni és mond el nekik, hogy érett, felnőtt nő vagy. Dolgozol, és megvan a magadhoz való eszed. Te megérted hogy aggódnak érted, de már felnőtt ember vagy.
De ez a tanács semmit nem ér ha huszonéves vagy.
Ha 14 éves vagy akkor nincsenek szülőpuhító módszerek. Szülőként mondom, hogy én sem engedtem hogy a tizenéves lányom késő estig kimaradozzon, bulizzon.
Mindennek eljön a maga ideje.
Kedves kérdező. Ha tanácsot vársz, akkor tisztelj meg minket azzal hogy legalább a korodat leírod, hogy tudjunk tanácsot adni..
Annyi eszed neked is lehetne,hogy felfogd: Nem mindegy hogy kinek mit mondasz, mit tanácsolsz. Ugyanis mást mondunk egy 5 évesnek, 12 évesnek, 16 évesnek, 18 évesnek, 20 évesnek, 30 évesnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!