A párom mellett üres az életem?
Már 10éve vagyok együtt a párommal.
A történet annyi,hogy ő az a típusú férfi,aki elvárja hogy minden a szájába legyen téve.
A szülei is ilyenek,az anyja mindent megcsinál az apjának,igazi szolgalélek.
Apósom inkább éhenhal,minthogy meg kelljen melegítenie a kaját...
Szóval a párom,ezt szépen eltanulta.
A párom csak ritkán megy el a boltba,a háztartásban nem segít,ha mégis,akkor azt napokon át tartó "könyörgés" előzi meg.
engem úgy neveltek,hogy mindent önállóan,magam csináljak meg.anyu nem ugrált állandóan apám után,max. kitakarít utána.Apu is főz magára,feladja a csekkeket stb...
Jelenleg anyósomékkal élünk.Ha a barátomnak kell valami,és én nem csinálom meg,szól anyósomnak,az meg egyszerre ugrik...
Mostanában kezdem azt érezni,hogy én is belustulok.A zoknit ledobom a földre és ott hagyon napokra,ritkán mosogatok,szalad az egész ház stb...
nincs kedvem már az egészhez,mert utálom hogy mindent nekem kell csinálni.már össze is vesztem vele,hogy nem vagyok én szolga,igenis vegye ki ő is a részét a munkából.
jövőre össze szeretnénk költözni.
nem tudom,számíthatok-e rá,hogy ott az új környezetben vajon megváltozna?
szeretem még mindig,de én nem tudok úgy élni,hogy azt érzem ,csak kihasználnak.
Nem akarok anyapótlék lenni :(
mondtam már neki ezt,de nem válaszolt.inkább csak valami sajnálatot olvastam le az arcáról...
utolsó elöttinek:
azért nem úgy megy az,hogy mindent csináljon meg helyettem!nem várom el hogy az én munkámat is elvégezze.
csak örülnék neki hogy közbe elmosogatna,kivinné a szobában hagyott tányérokat stb...
még a dvd óráját is nekem kell beállítani,ha elmegy az áram,pedig az tényleg 2perces meló.
azért a 8év járogatás annyira nem erőltetett.még csak 29vagyok,nem 50éves.volt ebben suli kollégiummal,közben a párom kiment dolgozni,szóval így könnyen összetevődnek az évek.
nem elkényelmesedve vagyok,amiért nem lépek,csak nem szeretném a kapcsolatomat secperc alatt eldobni,nekem annál azért többet jelent...
de tény,hogy ami most van,azt nem szeretném életem végéig csinálni.
Nagymamám mondta még régen, és ahogy látom, teljesen igaza van: egy kapcsolatban amilyen szokásokat az első évben kialakítotok, nagyjából az fog maradni végig. Persze van ellenpélda, változnak az emberek később is, de csak minimálisan és sokkal nehezebben.
Ha ti már két éve együtt laktok és ezt csináljátok, szinte egészen biztos, hogy nem fog változni, ha külön költöztök. Ettől függetlenül talán érdemes megpróbálni, ha már ilyen régi ez a kapcsolat, de túl sok reményt ne fűzz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!