Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szóltok ahhoz, ha a...

Ti mit szóltok ahhoz, ha a párotok féltékenykedik? Lehet így élni hosszú távon? Mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
A barátom elég féltékeny típus. Mindig mindenkire (srácokra) rákérdez, hogy honnan ismerem, volt e köztünk valami? Ha barátaimmal vagyunk, és összeér a kezünk pl. valakivel, vagy röhögünk együtt (azokkal akiket általános iskolás korom óta ismerek), akkor utána dúl-fúl, hogy szerinte női- férfi barátság nincs. Megmondta a jelszavát több helyre, holott én nem kértem, kérdezte az enyémet. Mivel tudom, hogy milyen olvasgatná azért kérdezi, nem adtam meg. Nincs semmi külön életem, de semmi köze hozzá, hogy mit beszélgetek a barátnőimmel, vagy nekem mit mond el valaki, milyen magánügyét bízza rám. Én sem lépek be az övébe. Még nem volt ilyen párom, mindig mindenki bízott bennem, nekem ez alap egy kapcsolatban, különben nem látom értelmét. De egyébként jó fej, és még talán nem az a beteges kategória (hallottam már cifrábbakat), de unom hogy állandóan duzzog, emiatt ideges leszek, veszekszünk. 24 évesek vagyunk mindketten. Nem tini kategória, ideje lenne felnőnie.

2012. dec. 7. 11:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a férjem ezt csinálja velem:( mindig kérdezget kit honnan ismerek és a lényeg hogy nem mehetek sehová nélkule.Te hát nincs kávé a barátnommel csak othan nála vagy nálunk és így tovább.
2012. dec. 7. 14:09
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

engem taszítanak a beteges szinten féltékeny emberek. sztem velük valami nincs rendben. önbizalom, önértékelés és hasonlók. vagy épp pont ők a megcsalók, de a másikban akarnak lelkiismeretfurdalást kelteni.

ha a párom azt veszi észre, h valaki kicsit jobban próbál hozzám közeledni a normálisnál, azt azért szóvá teszi, de én is észre szoktam venni az ilyesmit :)

meg kell beszélni ezeket a dolgokat, végső esetben szakember segítségét bevonni.

de nem szabad hagyni, h elfajuljon, mert akkor nem lesz életed.

2012. dec. 7. 22:57
 13/13 anonim válasza:
Én négy hónapot voltam együtt a barátommal,és csak egyre rosszabb lett.Én azt hittem magamról féltékeny típus vagyok,de ő féltékenyebb volt nálam ezerszer.És nem bírtam tovább,kikészített.És elmúltak az érzéseim iránta.Elég rossz lelki állapotban vagyok,mert ez kikészített.De egy kapcsolatban nagyon fontos a bizalom.
2012. dec. 15. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!