Mit tegyek, hogy megutáljam a férfit, aki hűtlen volt?
"És folyamatosan derülnek ki dolgok, mennyire áttudott vágni. [...] előtte tök jól voltunk, és az hiányzik"
Hogy mit tegyél?
Vedd észre, hogy az előtte volt.
Előtte!
Múlt idő.
Azóta már más szelek fújnak.
(Egyébként meg nem kell azt utálni. Minek? Nehogy már energiát pazarolj rá! Legyinteni kell rá.)
Előttem szóló érdekes, de ezek szerint működik. Mondjuk az tuti, hogy erőszakkal nem lehet semmi jót elérni.
De itt nem is erről van szó.
Ami történt, megtörtént, ha most eldöntöd, hogy meggyűlölöd, akkor tuti nem fog sikerülni.
A szakításnak vannak periódusai: először rohadtul fáj. A Te esetedben ez hatványozottan igaz, mert a női önérzetedet is sértette.
Aztán jön az, mikor haraggal gondolsz rá és utálod még a gondolatát is, hogy vele voltál.
A végén pedig, mikor már "meggyógyulsz" semleges érzés lesz rá gondolnod.
Csak az elsőt bírd ki!
De ne nyugtatóval, mert attól még depisebb leszel.
Hát én már most utálom az exed, pedig nem is ismerem:)
Ennek az az oka, hogy belegondolok, hogy te pl. örömmel, vacsorával, kedveskedéssel vártad haza..ő pedig kerülőutakon járt..és ugye nem hisszük el, hogy mindezt azért mert erőszakos volt a nő? A harmonikusabb kapcsolatokban elsem jut egy "ismerkedés" ilyen szintre, hisz pl. nekem is megmondja a párom, hogy képzeld ez a nő kikezdett velem, jót mulattam rajta.... és ennyiben marad. Te is tudod, hogy ahhoz hogy valakivel kapcsolat legyen egy folyamatnak kell elindulni..smsek..telefonok..találkák..vacsorák..szex..ezezeknek a gondolatára is felfordul a gyomrom! Valaki itt mondta, hogy nyílt kapcsolatban él..és hogy milyen álszent, hogy valaki hűséges szeretne lenni egy emberhez..ennek ellenére azt állítja, hogy a pasija 15 éve hűséges...nah persze..csak ebben a 21.századi kapcsolatban SEM ŐSZINTÉK az emberek.. (tisztelet a kivételnek). Szóval szerintem az a tisztességes, hogy mielőtt bármi is történne szakítunk..mert valóban nem kötelező egy ember mellett leélni az életünket, de nekem pl. ha megcsalnám a párom életem végén fájna, hogy nincs gerincem...
Visszatérve a témára.. próbáld elfelejteni, mert csak saját magad alázod ezzel a helyzettel..és olyan sebeket kapsz, amelyeket nem lehet már helyrehozni. Csak gondolj az álszent szavaira, ahogy kitalált ürügyeket, hogy találkozhasson azzal a nővel..neki pedig ígérget, vagy épp téged szid..hogy nem kap elég figyelmességet, kedvességet..szexet..stb...
Még most sem utálod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!