Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy megutáljam a...

Mit tegyek, hogy megutáljam a férfit, aki hűtlen volt?

Figyelt kérdés
Másfél évig együtt éltünk.Két hónapja nem.A következő történt.Észrevettem,hogy másképp viselkedik otthon,kérdezgettem is,mi a baj.Semmi,semmi.Válaszolta.Kb.másfél hónap múlva gyanút fogtam,hogy nője van,és pár nap múlva be is bizonyosodott.Állítólag,a nő erőszakjának nem lehetett ellenálni,később meg már megkedvelték mindketten egymást.A nő most külföldön van,de állítólag visszajön nemsokára.Én elköltöztem a páromtól.Az elmúlt két hónapban szinte napról napra emlékszem miket mondott,és folyamatosan derülnek ki dolgok,mennyire áttudott vágni.Állítólag őrlődött kettőnk között/ezt mondjuk éreztem is rajta/.Szóval az a problémám,miért nem tudom úgy meggyűlölni,hogy tovább lépjek,és ne legyek rosszul a hiányától,és miért nincs önbecsülésem,és dühös vagyok rá,de hiányzik valami,ami kihozza belőlem a gyűlöletet.Pedig ebben a két hónapban nagyon sokat hazudott nekem,és meg is mondta,nem közömbös számára ez a nő,valószínű,együtt lesznek.Miért nem tudom ezt felfogni,és megérteni?Valaki segítsen ezt feldolgozni,mert hetek óta depis vagyok.Nyugtatón élek most.De tudom,nem ez a megoldás.Nem vagyok nyitott senkire,és semmi nem érdekel.És ha visszajönne hozzám,sosem bíznék meg benne.Ezért kérnék segítséget,hogy hogy utáljam meg,illetve,hogy felejtsem el.Mert előtte tök jól voltunk,és az hiányzik.
2009. aug. 19. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"És folyamatosan derülnek ki dolgok, mennyire áttudott vágni. [...] előtte tök jól voltunk, és az hiányzik"

Hogy mit tegyél?

Vedd észre, hogy az előtte volt.

Előtte!

Múlt idő.

Azóta már más szelek fújnak.

(Egyébként meg nem kell azt utálni. Minek? Nehogy már energiát pazarolj rá! Legyinteni kell rá.)

2009. aug. 19. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a helyes megoldás, ha gyűlöletet akarsz érezni iránta. Inkább próbálj meg idegenként nézni rá, mintha soha nem is lett volna! Tudom, hogy nagyon nehéz, de az idő ezt is meg fogja oldani! Fogadd el, hogy ez most egy ilyen helyzet, szűrd le a tanulságokat, és próbálj továbblépni!
2009. aug. 19. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig muszáj lesz továbblépned. Az idő megoldás a gondjaidra. Ne fogadd vissza, mert ha hűséges is lesz (véletlen), sosem bíznál meg benne, ha 10 percet késne, akkor rémeket látnál. A nyugtatóról állj le, és olvass olyan könyveket ami jólesik a lelkednek. Ha érdekel, akkor a pozitív gondolkodással kapcsolatos lenne a legjobb. Örülj neki, hogy nem akkor derült ki ez a hűtlenség, amikor már gyerek van.
2009. aug. 19. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Gondolkozz. Egy embernek szerinted úgy kell leélnie az életét, hogy végig csak egy emberrel van szexuálisan? Szerintem ez kínzás. El kell fogadni, hogy az emberek igenis hódítani akarnak, akkor is, ha már házasok. Ezzel szerintem semmi probléma nincs. Mi is megbeszéltük a férjemmel, szabad a pálya. Érdekes módon az elmúlt 15 évben egyszer sem lépett félre, mert tudja, hogy megteheti, nem lesz balhé. És ebből következően nem is hazudik, tiszta, őszinte kapcsolatban élünk, nem úgy, mint azok az álszentek, akik azt állítják, hogy az a teljesen normális, ha egy örök életre elkötelezik magukat valaki mellett, illetve magukhoz láncolnak valakit.
2009. aug. 19. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Előttem szóló érdekes, de ezek szerint működik. Mondjuk az tuti, hogy erőszakkal nem lehet semmi jót elérni.

De itt nem is erről van szó.

Ami történt, megtörtént, ha most eldöntöd, hogy meggyűlölöd, akkor tuti nem fog sikerülni.

A szakításnak vannak periódusai: először rohadtul fáj. A Te esetedben ez hatványozottan igaz, mert a női önérzetedet is sértette.

Aztán jön az, mikor haraggal gondolsz rá és utálod még a gondolatát is, hogy vele voltál.

A végén pedig, mikor már "meggyógyulsz" semleges érzés lesz rá gondolnod.

Csak az elsőt bírd ki!

De ne nyugtatóval, mert attól még depisebb leszel.

2009. aug. 19. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy mit találsz ki magadnak,milyen indokokat hogy megutáld,sajnos akkor se fogod magad jobban érezni,mert egy szakítás az mindig rossz,főleg hogy ti már együtt is éltetek.Azért annyit mondhatsz magadnak ha ennyire nem tisztelt téged,akkor jobb is ha a másik nővel marad.Na de arra sincs biztosíték hogy ők ketten sokáig együtt maradnak,és lehet hogy utána majd vissza akarja sírni magát.Ki kellene beszélned magadból a történteket,legjobb lenne egy pasi baráttal.De mindenképp az idő múlása lesz a gyógyír...amit pedig az ember elkövet egy kapcsolatában,azt elképzelhető,hogy a másikban visszakapja:)Erre gondolj:)
2009. aug. 19. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát én már most utálom az exed, pedig nem is ismerem:)

Ennek az az oka, hogy belegondolok, hogy te pl. örömmel, vacsorával, kedveskedéssel vártad haza..ő pedig kerülőutakon járt..és ugye nem hisszük el, hogy mindezt azért mert erőszakos volt a nő? A harmonikusabb kapcsolatokban elsem jut egy "ismerkedés" ilyen szintre, hisz pl. nekem is megmondja a párom, hogy képzeld ez a nő kikezdett velem, jót mulattam rajta.... és ennyiben marad. Te is tudod, hogy ahhoz hogy valakivel kapcsolat legyen egy folyamatnak kell elindulni..smsek..telefonok..találkák..vacsorák..szex..ezezeknek a gondolatára is felfordul a gyomrom! Valaki itt mondta, hogy nyílt kapcsolatban él..és hogy milyen álszent, hogy valaki hűséges szeretne lenni egy emberhez..ennek ellenére azt állítja, hogy a pasija 15 éve hűséges...nah persze..csak ebben a 21.századi kapcsolatban SEM ŐSZINTÉK az emberek.. (tisztelet a kivételnek). Szóval szerintem az a tisztességes, hogy mielőtt bármi is történne szakítunk..mert valóban nem kötelező egy ember mellett leélni az életünket, de nekem pl. ha megcsalnám a párom életem végén fájna, hogy nincs gerincem...

Visszatérve a témára.. próbáld elfelejteni, mert csak saját magad alázod ezzel a helyzettel..és olyan sebeket kapsz, amelyeket nem lehet már helyrehozni. Csak gondolj az álszent szavaira, ahogy kitalált ürügyeket, hogy találkozhasson azzal a nővel..neki pedig ígérget, vagy épp téged szid..hogy nem kap elég figyelmességet, kedvességet..szexet..stb...

Még most sem utálod???

2009. aug. 20. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!