Meddig lehet ezt így csinálni? Légyszíves adjatok tanácsot!
A párommal 1 éve vagyunk együtt, most júliusban vált el és van egy 3 éves kislánya.Általában a kislány miatt vannak a vitáink, elég sűrűn megkapja a gyereket és olyankor otthon vannak a szüleinél napokat, közös programokat csinálnak szóval egész jól elvannak.Nekem nagyon rosszul esik , hogy kirekeszt a családi életéből és napokat, nélkülöznöm kell a kislány miatt.
még nem mutatott be otthon és a kislánynak sem, mert hogy milyen lesz a kislány (3) lelkivilága stb.stb.Én már nagyon belefáradtam az örökös megértésekbe a sok várakozásba,a sok lemondásról és h ő írja a forgatókönyvet!meddig lehet ezt így csinálni??ez így normális még, én nem tudom mert nincs gyerekem.
Lehet, hogy azért nem akar bemutatni senkinek, mert nem akar konfliktusokat.
Jobb, h nem vagy ott, mikor a gyerekkel van. az sokkal rosszabbul esne, ha azt látnád a párod vele foglalkozik, te ott vagy és rád sem hederít.
Valószínűleg a szülei nem tudják elfogadni a válást azért nem mutat be nekik.
Ha eleged van szóba kell hozni, türelemmel le kell ülni megbeszélni ezeket a dolgokat.
Ne mutass ellenszenvet, mert csak nehezíted a helyzetet.
Remélem sikerrel jársz és megtudod mi az oka .
De, anyukának van új pasija aki már húsvétra ajándékot vett a gyereknek. Azt mondta erre Ő, hogy nem olyan, mint az anyja...neki fontos a kislány "lelke"- szóval érted.
Igen, én is gondoltam már arra, hogy lehet jobb ez így még egy darabig hogy külön-mert magamat ismerve biztos nagyon rosszul esne ha rám se hederítene! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!