Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig lehet ezt így csinálni?...

Meddig lehet ezt így csinálni? Légyszíves adjatok tanácsot!

Figyelt kérdés

A párommal 1 éve vagyunk együtt, most júliusban vált el és van egy 3 éves kislánya.Általában a kislány miatt vannak a vitáink, elég sűrűn megkapja a gyereket és olyankor otthon vannak a szüleinél napokat, közös programokat csinálnak szóval egész jól elvannak.Nekem nagyon rosszul esik , hogy kirekeszt a családi életéből és napokat, nélkülöznöm kell a kislány miatt.

még nem mutatott be otthon és a kislánynak sem, mert hogy milyen lesz a kislány (3) lelkivilága stb.stb.Én már nagyon belefáradtam az örökös megértésekbe a sok várakozásba,a sok lemondásról és h ő írja a forgatókönyvet!meddig lehet ezt így csinálni??ez így normális még, én nem tudom mert nincs gyerekem.

2009. aug. 19. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez érdekes,miért mi történne a kislány lelkével ha megismerne?Ezt tökre nem értem.Anyukának nincs új pasija? Nem is lesz biztos,majd eljátsszák előtte 20évig hogy még együtt vannak.
2009. aug. 19. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
pont ezt akartam írni... nem lesz semmi a lelkivilágával.... beszéld meg vele, mutasd meg mit írtunk
2009. aug. 19. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem a "kislány miatt" vannak vitáitok, hanem mert a párod nem fogadott (még??) el téged teljes mértékben az élete párjának.
2009. aug. 19. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Beleestél abba,amibe a legtöbb nő,aki kisgyermekes társat választ magának..ilyenkor belekötnek az exbe meg a gyerekbe.ne tedd.Egy normális apának mindig a gyereke lesz az első.meg kell szokni.Gondolom még nem látja elérkezettnek az időt h bemutasson a kislánynak,de eljön ennek is az ideje,légy türelmes.Esetleg úgy érzi a párod,hogy összezavarná a kicsit,és lehet h igaza is van.Beszéljétek meg.
2009. aug. 19. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Lehet, hogy azért nem akar bemutatni senkinek, mert nem akar konfliktusokat.

Jobb, h nem vagy ott, mikor a gyerekkel van. az sokkal rosszabbul esne, ha azt látnád a párod vele foglalkozik, te ott vagy és rád sem hederít.

Valószínűleg a szülei nem tudják elfogadni a válást azért nem mutat be nekik.

Ha eleged van szóba kell hozni, türelemmel le kell ülni megbeszélni ezeket a dolgokat.

Ne mutass ellenszenvet, mert csak nehezíted a helyzetet.

Remélem sikerrel jársz és megtudod mi az oka .

2009. aug. 19. 22:52
 6/6 A kérdező kommentje:

De, anyukának van új pasija aki már húsvétra ajándékot vett a gyereknek. Azt mondta erre Ő, hogy nem olyan, mint az anyja...neki fontos a kislány "lelke"- szóval érted.

Igen, én is gondoltam már arra, hogy lehet jobb ez így még egy darabig hogy külön-mert magamat ismerve biztos nagyon rosszul esne ha rám se hederítene! :(

2009. aug. 23. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!