Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Havi "tartásdíj" apósomnak?...

Havi "tartásdíj" apósomnak? Ti ilyen esetben adnátok neki pénzt?

Figyelt kérdés

Apósom nagyon felelőtlenül vett fel hitelt. Egyedül él egy 3 emeletes (!!!) házban, mert így könnyű csajozni. Eddig még az ő dolga persze. De most nem tudja fizetni a hitelt. Adtunk már neki "kölcsön", összesen kb 1M-t erre-arra.

Most megkért minket hogy havi 50-70e-rel segítsük ki.

Hogy mondjunk neki nemet? Vagy jogosan várja azt el?

2012. dec. 5. 14:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, házzal csajozni. Felviszi a fiatal csajokat akik szó szerint hanyatt esnek...
2012. dec. 5. 15:24
 12/14 anonim ***** válasza:
92%
Ez élete munkája? Akkor dolgozzon és fizessen érte.
2012. dec. 5. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:
94%

"Azt mondja az a ház az élete munkája, nem adja el."

Mondjátok neki, hogy ha neki adogatjátok a pénzetek, akkor sajnos ti ezt nem fogjátok elmondani magatokról, mert nem lesz miből.

A másik: Szerintem a legundorítóbb dolog, amit egy szülő mondhat a gyerekének az az, hogy felneveltelek, s most neked kell engem támogatni.

Szerintem alap, ha egy ember gyereket vállal, akkor felneveli, nem pedig azért neveli fel, hogy ezt felhányja neki.

2012. dec. 5. 16:41
 14/14 anonim ***** válasza:
25%

Nézd itt mindenki fröcsög és gyűlölködik, úgy, hogy normális választ nem fogsz kapni.

Nektek kell eldönteni.

(Gondolom, hogy ti lesztek egyszer az örökösök majd.)

2012. dec. 5. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!