Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit mondanátok, hogyan...

Ti mit mondanátok, hogyan reagálnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, a férjem 27. Van egy 1 éves lányunk.

Anyósom 47 éves, van kb 6 hónapja egy pasija és most terhes. Megtartják a babát.

Hogyan "illik" erre reagálni? A férjem nagyon nem örül neki, nagyon összeveszett az anyjával hogy majd úgyis nekünk kell felnevelni azt a gyereket.

2012. dec. 4. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%
Hát ezt én sem tudom hogy gondolhatta. Mikor a gyerek elvégzi a középiskolát, akkor ő már 65 éves lesz. És akkor még egyetem meg ilyenek.... ki tudja mi lesz addig vele, lehet, hogy tényleg rátok marad a gyerek, ha vele valami történik. De azért azt se felejtsük el, hogy hány nagyon is fitt 70 éves van. Nekem a nagymamám volt 48 éves, mikor születtem, most 22 vagyok, és ő még lazán olyan állapotban van, hogy akár anyukámnak is elfogadnám ez alapján, mert semmi baja, nem beteges, és a sok unoka miatt a felfogása is modern lett. Nehéz helyzetben vagyok, de ne vegyétek el a kedvét azért, főleg ha már úgysem lehet mit tenni, mert a gyerek megszületik.
2012. dec. 4. 20:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát, nagy szíve lehet a férjednek... Ha véletlenül úgy alakul, majd lesz, aki gondot viseljen gyerekre, ha ti nem. Amúgy meg közötök nincs hozzá, hogy megtartja. Bocs, hogy rátok való tekintettel nem veteti el. Úristen.
2013. jan. 25. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!