Hogyan tettetek volna a Paula és Paulinában Paulina helyében?
Én azonnal habozás nélkül elfogadtam volna Paula ajánlatát és próbáltam volna teljesen úgy viselkedni mint ő és nem úgy mint az a hülye Paulina a kis szende szűz:S
Olyan barom h. nem feküdt le Carlos Daniellel(úgy is jóképű) és Paula szeretőivel.Sokkal jobban érezte volna magát mindent megkapott volna.Nagyon rosszul helyettesítette Paulát!:S
Az ilyen sorozatok arra jók, hogy kikapcsolnak a hétköznapokból. Nem lövöldöznek, egyszerü sztori, ami végülis nem is rossz... jól kitalálták. Aki ezeket lefikázza, csináljon ő egy ilyen sztorit! Meg persze nem szabad ezekből példát venni, mert az nem vezet jóra. Nézni szabad, de "tanácsot" venni belőle azt nem.
Paulina helyében biztos rámásztam volna:P HA ennyire szerelmes lennék valakibe, és ott a lehetőség, miért ne? egyszer élünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!