Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tettetek volna a Paula...

Hogyan tettetek volna a Paula és Paulinában Paulina helyében?

Figyelt kérdés

Én azonnal habozás nélkül elfogadtam volna Paula ajánlatát és próbáltam volna teljesen úgy viselkedni mint ő és nem úgy mint az a hülye Paulina a kis szende szűz:S

Olyan barom h. nem feküdt le Carlos Daniellel(úgy is jóképű) és Paula szeretőivel.Sokkal jobban érezte volna magát mindent megkapott volna.Nagyon rosszul helyettesítette Paulát!:S

2009. aug. 19. 12:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Pfff. Paulina nem k*rva és így sokkal jobb élete lett, mert kapott egy szerető családot, akik nem csak egy ringyónak tekintik. Mindent nagyon jól csinált!
2009. aug. 19. 12:09
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Ez olyan mint az Isaura?
2009. aug. 19. 12:09
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
ha nem is mindenkivel,de carlos daniellel lefeküdhetett volna...
2009. aug. 19. 12:12
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
De ha egyszer valaki nem olyan, akkor nehéz olyanná válnia...egyébként meg a szappanoperákban így próbálják érzékeltetni a jó és a rossz közötti különbséget, szóval ennek a valóság alapja 0. A jók eleve nem szexelnek házasság nélkül az ilyen sorozatokban, majd figyeld meg.
2009. aug. 19. 12:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Na ja,de ezt tulajdonképpen nem csak a sorozatra értettem hanem pl.: h. te mit tettél volna az ő helyében,ha valóban megtörténne ez.
2009. aug. 19. 12:17
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
Igen, szerintem is.
2009. aug. 19. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem semmiképpen nem tudtad volna te sem, én sem, és senki más,ugyanúgy eljátszni Paulát, ha az nem Ő!

Mindenki más!!!

2009. aug. 19. 12:22
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

Vannak emberek akik nézik ezeket a gennyeket?

Azt hittem csak azért mennek, mert ez volt a legolcsóbb holtidőre a tv csatornáknak... :S

2009. aug. 19. 12:35
 9/12 anonim ***** válasza:
32%
Előző válaszoló: igen, én lenézem ezeket, azokon, akik nézik ezeket a sz@rokat, csak röhögni tudok
2009. aug. 19. 12:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy te meg olyat nézel, amiért mi nevetnénk ki...
2009. aug. 19. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!