Miért ilyen a nővérem? Infók alant!
Figyelt kérdés
Sziasztok. 14 éves fiú vagyok. Van két féltestvérem. Anyám hibájából sajnos nem együtt nőttünk fel így sokáig nem is ismertem őket, de 1 éve a neten rájuk akadtam. Felvettem velük a kapcsolatot. A Nővérem (25) nagyon kedves volt már a kezdetek kezdetén a bátyám (23) vissza húzódó nem nagyon akart közeledni. Aztán 1 évvel késöbb találkoztam is velük. Jól elbeszélgettem velük külön különés együtt is. Majd végül addig beszéltem a bátyámmal, hogy milyennek írta le a nővérem míg rá nem jöttünk, hogy a nővérem hazudozott róla. Azt akarta hogy megutáljam a bátyám majd később a bátyámnak is szidott engem a nővérem. Most mért teszi ezt velünk? Mit tegyek, hogy megváltozzon a dolog?2009. aug. 18. 19:02
1/3 anonim válasza:
Szia kedves!Szerintem az ember természetét ,nem tudod megváltoztatni! tedd fel neki azt a kérdést amin Te is rágodsz:Miért teszed...de lehet lelkileg nem érett ahoz,hogy elfogadjon beneteket!Szerintem,ha sokat beszélgettek ,megfogjátok találni a megfelelő kiutat!
2/3 anonim válasza:
Én is az előzőt tuom ismételni... :S
Megkérdezhetem, h miért írod azt, h "Anyám hibájából sajnos nem együtt nőttünk fel..."?
Engem és nővérem egyedül nevel anyum, kicsit szúrja a szemem a mondat.
3/3 A kérdező kommentje:
Anyu a másik két tesómat ott hagyta a kereszt annyánál. És ő nem látta őket 3-4 éves koruk óta. Ezért írtam hogy az ő hibájából külön nőttünk fel.
2009. aug. 19. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!