Nagymamámnak milyen virágot illik adni?
nem tudom, a nárcisz mikor virágzik, (sajnos), de szerintem az nagyon szép!
am. fehérrózsa nagyon szép tud lenni!
Én ma csináltattam neki egy gyönyörű csokrot sárga árnyalatú virágokból.1 rózsa(a széle narancsba ment át),egy gerbera(okker),egy sárga angolmargaréta,1 íriszhez hasonló virág,ami sárga,és egy sárga kardvirág.
Egy batikmintás papírba csomagolta a hölgy olyan gyönyörű lett hogy majdnem elsírtam magam.Sajnálom hogy nem fotóztam le...
Imádom a mamimat,ma van a névnapja.
rózsát is lehet ha az a kedvence és kedveskedni akarsz de amugy az inkább a szerelmet jelképezi pirosban, fehérben a tisztaságot, rozsaszinben a fiatalságot, a sárga meg a reménységet.
amit illik: világos szegfű, leander minden szinben, flamingovirág fehér sárga és narancs változatai...
de ami célzattal rendelkezik: nagy szokás cserepeset adni...annak még virásonak sem kell lennie lehet csak zöld ezzel jelezve hogy azért kapta a sokáig tarto virágot mert abban biznak hogy ö is sokáig fog még élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!