Szerintetek olyan nagy hibát követtem el, mikor azt mondtam hogy karácsonyra én nem szeretek ezt meg azt kapni?
Figyelt kérdés
úgy kiakadt rám anyum, hogy sírt is. meg hogy ő nem ilyen kényes embernek nevelt engem. azt mondtam csak hogy nem szeretem ha parfümöt, ruhát, spray-t, vagy borotvát kapok, mert ezeket jobban szeretem én kiválasztani. Úgy fáj neki meg minden, de én nem tudtam hogy ez ekkora probléma2012. dec. 1. 12:25
11/15 anonim válasza:
Hát, mert ezeken kívül nem nagyon van mit venni egy fiúnak. Mégis akkor mit vegyen? Meg lehet már tényleg vett ezek közül valamit, és sajnálja, hogy előre bejelented h te nem fog ennek örülni.
12/15 anonim válasza:
Nem, én is megmondtam anyukámnak, de ő nem sértődött meg. Szerintem ő is jobban örül, hogy olyat vesz, ami hasznos lesz. Hamarosan elköltözöm otthonról és porszívót akart venni. Mondtam, hogy inkább csak legyen szokásosan ruha, porszívót majd veszünk ha nem lesz az albiban ahova megyünk. (még nem biztos a hely, ezért még nem tudom, hogy mi lesz és mi nem)
13/15 anonim válasza:
Nálunk a következő párbeszéd zajlott le múlt héten:
Anya: mit kérsz karácsonyra? új gépet nem kapsz, mert az drága!
én: akkor semmit...
anya: én is így gondoltam...
Örülj neki, hogy te még kapnál valamit... -.- Akárcsak egy apróságot...
14/15 anonim válasza:
Én azt mondanám neki, hogy nem úgy értettem, ahogy ő gondolta, és természetesen bármit fogsz kapni, te annak nagyon-nagyon örülsz majd.
15/15 anonim válasza:
Nyers leszek! Ne foglalkozz vele, hogy megsértetted. Egy-két nap után túl teszi magát a dolgon. Az idegeskedéstől meg csak gyomorfekélyt kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!