Mit lehet tenni ha az apa rendszeresen késik a láthatás megkezdésekor?
9:54 te nagyon okostojás vagy, csak épp eszed nincs hozzá :) Leírtam hogy szándékosan csinálja.
És jól írták, az anyukának lenne programja, ahová a gyereket is vihetné magával, de nem tud elindulni, mert hátráltatja ebben.
Ha kapsz egy pofont tartsd oda a másik orcádat is? Ez a megoldás? Na peeeerszeeeeee.... :)
Apuka.... Alkoholista feleségverő f@szkalap. Inkább így fogalmazzunk...
Kérdező (#15), tudod, az a baj, hogy sok ex feleség a válás után a gyerekkel zsarolva folytat dominancia-harcot továbbra is az ex férjével szemben - tudod, mint a Két pasi és egy kicsi-ben az Alan felesége:)
Namost van férfi, aki ezt úgy reagálja le, mint az említett filmben lévő, és van, aki úgy, hogy felveszi a kesztyűt, és elindul az egymással való vég nélküli kiszúrás - aminek persze a gyerek lesz hosszabb távon az első számú megszenvedője, ha már az ex nej eszközként az aknamezőre rángatta a férjével szemben.
Namost tudod, a jó házasság/párkapcsolat titka, hogy az emberek nem fogalmazgatnak meg lépten-nyomon elvárásokat egymással szemben, hanem, ha problémájuk van, akkor leülnek, és megbeszélik a problémát. Vonatkozik ez az elvált felek között lévő kapcsolatra is.
Itt inkább a tipikus megbántott kisgyerek szemlélet van az apa részéről. Mással vagy?? Jaaa!!! Akkor szívni fogsz!!!!
Képzelj el egy komplett agyhalott idiótát. El kell fogadni hogy vannak emberek akik leragadtak a 16 éves szinten. Baráti körömben is van apák akiknek tönkrement a kapcsolata, mégis rendezettek a dolgaik, mindkettőjüknek új élete van és tartják a szokásos találkozóikat a gyerekeikkel. Nekik van agyuk. Ennek nincs. Nem akarom tovább ragozni.
Igazából nem is várok itt már választ a kérdésemre mert ahogy olvasgattam hasonló kérdéseket pont azt tapasztaltam mint itt. Beindul a személyeskedés, mindenki jobban ismeri a feleket mint a kérdés feltevője, és leírják a magánvéleményüket amit senki nem kérdezett.
Az már csak plusz poén hogy teljesen el vannak tévedve. Rossz emberekre osztanak ki rossz szerepeket, bevédik az egyik felet , támadják a másikat,pedig azt sem tudják kiről beszélnek.
Persze akinek nem inge ne vegye magára.
Egy személyes levelet kaptam ami hasznosnak bizonyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!