Párommal "anyósoméknál" lakunk. Nálam a lakunk annyit jelent, h végülis ott alszok, reggel 7kor irány munka és este leghamarabb 5-kor, de van hogy csak este 8kor érek "haza". Ő havi 40ezret kér tőlem, szerintetek ez jogos?
Maximum vacsorázni szoktam ott kb heti 2-3alkalommal, kaját melohelyre magamnak veszek,sokszor anyáékhoz hazamegyek ott eszek-fürdök, fürdeni is OTT max heti 2-3szor szoktam,és a ruháimnak is max a felét mossa.
Vélemények?
Havi 20-t adtam eddig, azon se voltam felháborodva,de havi 40....Örülök azért,h szinte mindenki egyetért velem.
Köszönöm a válaszokat.
80 ezer???? Normális? B@sszus az marha sok!
A hozzájárulás rendben, még ha keveset is vagytok "otthon", de ez azért túlzás szerintem.
Mi 2 évig laktunk apósomnál (amig építkeztünk) nemhogy kért volna pénzt tőlünk, de még az oda érkező csekkjeinket is befizette, és főzött-mosott ránk!
Anyósod majd megtudja, mit vesztett, ha elköltöztök. (a családon kívül).
Hát igen..vannak ilyen durva dolgok..én korábbi párommal éltünk így. Ott az volt az érdekes, hogy mi ketten adtunk 60 ezret..a másik fia aki szintén ott élt a barátnőjével az 30 ezret.. hogy miért? mert én életem ott "hivatalosan"..míg a másik lány, elviekben nem költözött oda, de folyton ott aludt, ott evett..max hétvégén egy (!) napra ment haza...
Mi azért nem háborogtunk a 60 ezren, mert mindenünk megvolt.és rettentően szerettem a mamát.. de mindenesetre akkor sem 80!! Költözzetek, vagy beszéljétek meg.. ez más családban egy teljes fizetés!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!