Vesztetek már össze a párotokkal azért mert munkanélkülivé vált?
nem baj ha ez miatt elhagy. Legalább megtudod hogy nem vagy neki elég fontos. Most derüljön ki akkor mikor otthon leszel a gyerekkel. Az ilyen pasikat nagyon gyorsan röptetni kell. Később ez csak súlyosabbá válik. Majd azt mondja hogy az nem munka amikor otthon vagy a gyerekkel stb.. Nálunk ilyen soha nem fordulhat elő. Képzeld el mikor összeköltöztünk a férjemnek nem volt munkája. Nőként én voltam a kereső. Na és kit érdekel. Annyi dolga volt otthon, rengeted munka volt a házon. Én azt ugyanolyannak találtam mint az én munkámat, vagy inkább 1000 x nehezebbnek. Mi akkor megbeszéltük hogy ne maradjon azon a helyen ahol dolgozott, bejelentettlenül, napi 12-14 órában, szabályos terrorban. Megbeszéltük, ott hagyta. A családja elkezdte piszkálni, én meg közöltem velük hogy semmi közük, mi önfenntartók vagyunk és ennyi. Úgy döntöttünk hogy elkezd saját maga dolgozni főnök nélkül, de ugye nem volt kiépített ügyfélköre, ezért egy ideig maradt minden a régiben. Azóta eltelt 3 év és nagyon beindultak nála a dolgok. Nagyon jól keres stb... Hogy néznék most tükörbe ha akkor nem támogattam volna?
Szóval állj a sarkadra és ne félj egy ilyen barmot kidobni. Mert ha ott maradsz vele 1-2 gyerekkel akkor még nehezebb lesz.
nem ezért soha nem veszekednék
ha azt látom, hogy nem keres munkát, hanem tesped itthon, akkor veszekednék vele, de ha látom, hogy a hirdetéseket bújja, önéletrajzokat gyárt, interjúkra megy, és mivel muszáj, a legalját is elvállalja, akkor nem lenne egy rossz szavam se, sőt büszke lennék hogy nem adja fel!
Én csak akkor veszekedtem, amikor kiderült, hogy nem is akar munkát találni és a munkakeresése kimerült annyiban, hogy vett egy exprsesszt amit el sem olvasott és beült a kedvenc sörözőjébe csocsózni és beszélgetni. Így "keresgélt" napi 10-12 órát. Na ezen kiakadtam.
Miután választás elé állítottam, hogy vagy nekiáll munkát keresni vagy szakítunk, akkor kezdett el igazából keresgélni. Azután többet nem szóltam egy rossz szót sem, pedig onnantól még fél évig nem akadt semmi.
ilyen jó végzettséggel nem találsz melót? na neeeee...
bankok? könyvelőirodák? asszisztensi melók, titkárnői melók?
nem tudom hol laktok, de PSZ végzettségű ismerőseim közül mindenkinek marha jó munkája és fizuja van.
ha lett volna anno agyam a matekhoz, én is arra mentem volna, mert állati pénzeket le lehet akasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!