Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak unokatesómmal,...

Mit csináljak unokatesómmal, hogy randizgasson? Még csak 24 éves, de 3 éve nincs pasija?

Figyelt kérdés
17-21 éves koráig volt egy barátja, aki meghalt. Tényleg imádta, tudom, de azóta eltelt több mint 3 év. Még túl fiatal ahhoz szerintem, hogy évekig magában legyen. Hogy vehetném rá, hogy ismerkedjen?

2012. nov. 27. 16:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy szerinted még túl fiatal hogy egyedül legyen.

Nyilván ő másképp gondolja. Ha zavarná az egyedüllét, akkor keresne valakit.

Ha én a helyében lennék, engem pl tuti eltaszítanál magadtól, ha szervezkednél (még ha csak gondolatban is) hogy legaen valakim, mert ez szerinted így nem jó.

Hagyd hogy meghozza a saját döntéseit, hadd járja a saját útját, ahogy ő szeretné.

Felnőtt ember, pontosan tudja hogy neki mire van szüksége.

Tudom hogy te csak jót akarsz, de azzal tennél jobbat ha hagynád hogy ő maga alakítsa az életét. Csak legyél ott mellette támasznak, amikor szüksége van rá. Ennyi pont elég.

2012. nov. 27. 17:59
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
De basszus ki nem sz@rja le hogy te mit szeretnél? -.- Az a lényeg, hogy ő mit szeretne!!! És ha nem akar pasizni, akkor nem akar. Ennyi...
2012. nov. 27. 20:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Hagyd őt, ki tudja, hogy ő hogy dolgozza fel magában az esetet! Ne szervezkedj, a háta mögött meg pláne ne.
2012. nov. 30. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!