Az a helyzet, hogy mennék Angliába nemsokára, mert új életet akartam kezdeni, leginkább azért, mert a mostani párom máshogy nem tudom elhagyni (nem megy már próbáltam), meg szeretnék angolul is megtanulni és világot látni. Megvan már a jegy, fel is mondtam a munkahelyemen, minden el van intézve. De közben megismertem valakit, aki nagyon szimpi, de nem lesz időm megismerni jobban az idő rövidsége miatt, de félek, hogy elszalasztok egy jó lehetőséget. Mit tegyek, menjek vagy maradjak?
Tyűűűű, mint ha én írtam volna. Dettó ugyanez a helyzet volt!!! Kimentem, tartottuk a kapcsolatot, kijött utánam, mert nem bírta és azóta nagyon boldogan élünk együtt!Nem utolsó sorban minden élethelyzetet átéltünk együtt( nagy csóróság, sok-sok pénz, itthoni kiábrándulás,munkanélküliség, albérlet....sorolhatnám).
Menj, ha egymásnak rendelt Titeket az ég, akkor úgyis együtt maradtok.
2009. aug. 17. 17:01
12/18 anonim válasza:
Menj ki, hagyd el a mostani párodat, és tiszta fejjel (meg lélekkel) ismerkedhetsz neten keresztül is az újjal. Ilyesmi miatt ne mondj le erről a lehetőségről!
2009. aug. 17. 20:43
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy biztattok, olyan jól esik:)
2009. aug. 17. 22:20
14/18 anonim válasza:
Nem akarok személyeskedni, meg ilyesmik, de támpontot adnál, hogy az ország melyik részén élsz? Nagyon, de nagyon ismerős a történeted... Vagy hogy mióta vagytok együtt a mostani pároddal... Kérlek!
2009. aug. 18. 16:22
15/18 A kérdező kommentje:
Pécs és 2,5 éve vagyunk lassan együtt. Ismerlek?:)
2009. aug. 18. 16:25
16/18 anonim válasza:
Akkor nem, de egy barátnőmnek totálisan ugyanez az állapota a barátjával, ő is Angliába megy, hogy szabaduljon a párjától / nyelvet tanuljon, ő is egy évre, stb... Csak megdobbant a szívem, hátha ő is nézi ezt az oldalt :D
Egyébként szerintem menj, ha tényleg szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor előbb-utóbb kibontakozik, véleményem szerint egy év nem annyira nagyon sok, ha nem vagytok együtt. Ha tartós vonzalom, akkor kibírja, ha nem, akkor minek miatta feladni? :)
2009. aug. 18. 17:02
17/18 anonim válasza:
Na?Hogy döntöttél?
2009. aug. 19. 08:09
18/18 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy mennem kell, mert később bánnám. De a szívem szakad meg, hogy itt kell hagynom (lehet a NAGY) Ő-t... :'-(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!