Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menni vagy nem menni?

Menni vagy nem menni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy mennék Angliába nemsokára, mert új életet akartam kezdeni, leginkább azért, mert a mostani párom máshogy nem tudom elhagyni (nem megy már próbáltam), meg szeretnék angolul is megtanulni és világot látni. Megvan már a jegy, fel is mondtam a munkahelyemen, minden el van intézve. De közben megismertem valakit, aki nagyon szimpi, de nem lesz időm megismerni jobban az idő rövidsége miatt, de félek, hogy elszalasztok egy jó lehetőséget. Mit tegyek, menjek vagy maradjak?
2009. aug. 17. 16:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mot tehát két lehetőség áll előtted. Kibontakozni hagyni az új ismeretséget, vagy elmenni Angliába, amire nyilván régebben készültél és ami hosszú távra meghatározhatja az életedet. A helyedben én nem bonyolódnék bele egy új kapcsolatba még akkor sem, ha reményteli. Mennék és meg sem állnék Angliáig. Fiút itthon is, ott is bármikor találsz, tehát nem késel le semmiről.
2009. aug. 17. 16:28
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen, sokkal régebb óta tervezem az utat, de félek, hogy elszalasztok egy nagyon jó lehetőséget...:S
2009. aug. 17. 16:32
 3/18 anonim ***** válasza:
Anglia jobb lehetőség. Gondolj bele, rengeteg pasas mászkál ott is, itt meg mondjuk itt maradnál egy miatt, aztán esetleg két hónap, fél év múlva meg kesereghetnél, hogy de elkúrtad a lehetőségedet egy idióta miatt.
2009. aug. 17. 16:39
 4/18 anonim ***** válasza:

Már kénytelen vagy menni!Hisz felégetted magad mögött a hidat.Otthagytad a munkahelyed meg van a rep jegy.Szerintem menj.Ha itthon maradnál sajnálnád,hogy kihagytad ezt a lehetőséget.Ha ő az igazi a sors úgyis ismét összehoz benneteket.

Sok sikert!:)

2009. aug. 17. 16:39
 5/18 A kérdező kommentje:
Igen, az agyam nekem is ezt mondja, de a szívem nem! :S Hogyan hallgassak az eszemre, és a szívemre ne?
2009. aug. 17. 16:40
 6/18 anonim ***** válasza:
Annyi lehetőség van már,hogy tartsátok ma kapcsolatot.(net)Ha összejönnétek még utánad mehet.
2009. aug. 17. 16:44
 7/18 anonim ***** válasza:

Annyi lehetőség van ma már,hogy tartsátok a kapcsolatot.(net)Ha összejönnétek még utánad is mehet.

Bocs. Így akartam írni.

2009. aug. 17. 16:46
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem örökre megyek, csak míg jól megtanulok angolul, kb. 1 évet tervezek. De azt mégsem várhatom el, hogy várjon rám, hiszen tényleg nem is ismerjük egymást igazán, biztos hamar elmúlna ez a mostani fellángolás, de ott lesz bennem a tüske, hogy mi van, ha mégis ő volt az igazi...
2009. aug. 17. 16:47
 9/18 anonim ***** válasza:
A mai világban nem tudom mi aggódsz. Kimész elkezdetek chatelni és ha úgy is szimpik vagytok és amikor haza mész élöben is szimpi akkor kezd el gondolkodni, hogy mit is akartok. De most egy pasi miatt aki lehet hogy életed legnagyobb csalódása ott maradsz munka nélkül. Vagy tegyük fel életed szerelme lesz, és 20 év múlva majd azon sopánkodsz, hogy szép a szerelem, de miatta hagytad ki valamit amit nagyon akartál.
2009. aug. 17. 16:48
 10/18 anonim ***** válasza:
Menj!
2009. aug. 17. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!