Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan építhetnék le egy...

Hogyan építhetnék le egy zaklató apósjelöltet?

Figyelt kérdés

Ha a páromnál vagyok (általában hétvégén, ottalvással), rendszeresen simogat, perverz megjegyzéseket tesz, amikor a barátom nem látja vagy hallja. Ez nagyon zavaró.

A múltkor leugrott a barátom a közértbe, ő meg megfogta a cicimet hátulról. Adtam neki egy pofont, majd megfenyegettem, hogy hagyjon engem békén, mert elmondom a fiának. De nem merek róla beszélni - az ő szava állna az enyémmel szemben és minden bizonnyal cirkusz meg kibékíthetetlen ellentét lenne a vége.

Ez így, a jövő nyári esküvő előtt nagyon zavaró. És ráadásul a párommal úgy terveztük, hogy a lefoglalt kis ház alsó szintjére az apósom és az anyósom költözik, amit úgy tudunk csak megvásárolni, ha ők is eladják a lakásukat.

Gyerekkoromban már átestem szexuális zaklatáson, amit még akkor sem könnyű feldolgozni, ha komolyabb dolgot nem műveltek velem. Sajnos a párom szüleivel való hétvégi "meeting" kiiktathatatlan.

2012. nov. 22. 19:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"az Apósod sem tiszteli a saját fiát annyira, h nem mászik a nőjére, sőt már nem csak barátnő hanem MENYASSZONYÁRA!"

kulturált ember eleve nem mászik rá olyanra, aki ezt nem veszi szívesen. ne állítsunk már fel olyan sorrendet, hogy a menyasszonyt zaklatni nagy bűn, a "csak" barátnőt kisebb, a szingli lányt meg nem bűn. és ne "a saját fiát tisztelje ennyire", hanem azt, hogy a kérdezőnek ő nem kellene akkor se, ha szingli lenne.

volt már olyan zaklatóm, akit rohadt nehezen tudtam levakarni, nem értette, miért nem akarok járni vele, ha egyszer nincs barátom...

2012. nov. 22. 22:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen tehetetlen.Mondd el a fiának,semmit nem fogsz veszíteni vele,ha az elmeroggyant faterjával megszakad a kapcsolat.
2012. nov. 22. 23:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha én pasi lennék és a faterom zaklatni merné a barátnőmet,úgy megverném,hogy kiskanállal kellene összeszedni.
2012. nov. 22. 23:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezt csak úgy tudod megtenni, ha elmondod a párodnak, de a biztonság kedvéért bizonyítsd is be! Pl hang v videófelvétel.

Engem is molesztáltak gyerek koromban, kb 18 évvel ezelőtt. Volt annyi eszem, hogy tudtam, hogy ez nem jó, és szóltam anyunak. Ő apunak szólt. Nem kérdőjelezték meg, hogy igazat mondok e. Apu jól elverte a keresztapját, soha még csak rám sem mert nézni ezután.

2012. nov. 23. 00:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Mondd el a párodnak!

Ha nem hisz neked, akkor sajnálom, de ezt nem hagyhatod, nem tűrheted, a végén még megerőszakol! Most lépj, amíg nem túl késő! Így még jobban feltüzeled, hogy senkinek nem szólsz, el tudom képzelni, hogy a beteg fejében mik foroghatnak így...

2012. nov. 23. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!