Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan építhetnék le egy...

Hogyan építhetnék le egy zaklató apósjelöltet?

Figyelt kérdés

Ha a páromnál vagyok (általában hétvégén, ottalvással), rendszeresen simogat, perverz megjegyzéseket tesz, amikor a barátom nem látja vagy hallja. Ez nagyon zavaró.

A múltkor leugrott a barátom a közértbe, ő meg megfogta a cicimet hátulról. Adtam neki egy pofont, majd megfenyegettem, hogy hagyjon engem békén, mert elmondom a fiának. De nem merek róla beszélni - az ő szava állna az enyémmel szemben és minden bizonnyal cirkusz meg kibékíthetetlen ellentét lenne a vége.

Ez így, a jövő nyári esküvő előtt nagyon zavaró. És ráadásul a párommal úgy terveztük, hogy a lefoglalt kis ház alsó szintjére az apósom és az anyósom költözik, amit úgy tudunk csak megvásárolni, ha ők is eladják a lakásukat.

Gyerekkoromban már átestem szexuális zaklatáson, amit még akkor sem könnyű feldolgozni, ha komolyabb dolgot nem műveltek velem. Sajnos a párom szüleivel való hétvégi "meeting" kiiktathatatlan.

2012. nov. 22. 19:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig a legcélravezetőbb a párodnak szólni!

Ha nem áll ki melletted, akkor az még jó is, ha kiderül az esküvő előtt.

Ilyen apóssal meg ha képes vagy összeköltözni, komolyan meg is érdemled, amit kapsz. Meg áll az ember esze, egyesek mit el nem tűrnek.

2012. nov. 22. 19:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez borzalom! Szólj már a párodnak!
2012. nov. 22. 19:43
 3/15 A kérdező kommentje:

Kislányként is beszéltem arról anyukámnak, hogy a nagybátyám simogatja a lábaimat, meg puszilgat, mégis úgy lett elkönyvelve, hogy szeret. Én menekültem a nagybácsim elől. Csak a halála után mertem elmondani otthon, hogy a nemi szervemnél is simogatott, és akkor sem hitt nekem anyukám.

Te el mernéd mondani ilyen helyzetben?

2012. nov. 22. 19:48
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Én is szólnék Neki. Ha nem hinne nekem akkor meg kapja be, menjen amerre lát! Meg se érdemel Téged... De azért egy felvételt megér, (mobilokon van ilyen, ha Neked nincs kérj kölcsön egyet vkitől, de a hangfelvétel is jó) h lássa/hallja, hogy tényleg az Apósod sem tiszteli a saját fiát annyira, h nem mászik a nőjére, sőt már nem csak barátnő hanem MENYASSZONYÁRA! Nyugodtan csinálj egy ilyet, én is csináltam hasonlót, mert nem hitték el, h állandóan szekál és szavakkal bántalmaz az illető. Ne aggódj a közelembe se jön!

24/N

2012. nov. 22. 19:50
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

készíts kamerafelvételt, vannak már ilyen minikamerák, amiről nem is látszik, hogy az

szegény, elég áldozattípus lehetsz :(

2012. nov. 22. 19:52
 6/15 anonim ***** válasza:
98%
Anyukád is elmehet a p.csába, már bocs :(
2012. nov. 22. 19:52
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Hány éves vagy Kérdező?

Sajnos kb 20 évvel ezelőtt, de talán még 15 évvel ezelőtt se hittek a fiataloknak, mert akkor ez olyan tabu volt. VAgy én nem is tudom. Szerencsére nekem hittek, apukám le is ment az ürgéhez, tagadott mindent, de aztán megtört. Azóta se jött a közelembe.

Anyósjelöltem is úgy járt, hogy zaklatta a nagymamája párja, de nem szólt senkinek, akkor még ez nem volt elismertnek vélt létező betegség, az emberek azt hitték, h a kislány/kisfiú csak haragszik a bácsira, h ilyet kitalált. Pedig ezeknek a történeteknek 90%-a igaz, sajnos.

Én készítenék róla felvételt és megmutatnám a páromnak illetve az apósjelölted drága feleségének is...

2012. nov. 22. 20:01
 8/15 anonim ***** válasza:
97%
Ha a párod nem hiszi el, akkor amúgy is le kell fújni az esküvőt, mert akkor hiányzik a bizalom, és főleg egy ilyen fontos dologban - ha ő rólad képes elhinni, hogy olyan rossz ember vagy hogy ilyeneked mondj az apjáról, akkor nem való életed párjának! Hidd el, ezt el KELL mondanod a párodnak, és ha nem támogat akkor igy vagy úgy de szakítsd meg a kapcsolatot a családjával, akár vele is!
2012. nov. 22. 20:05
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Én biztosan nem járkálnék oda és megmondanám a páromnak, hogy miért nem. A minimum, hogy kiáll melletted, ha mégsem akkor szakíts vele. Nem értem miért tűröd?
2012. nov. 22. 21:14
 10/15 anonim ***** válasza:
94%
Meg anyád is megér egy misét....huu
2012. nov. 22. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!