Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Alkoholista az a tini, aki 2...

Alkoholista az a tini, aki 2 hetente elmegy a diszkóba és leissza magát? És csak ott iszik és csak akkor, vagyis havonta 2szer berúg. Alkoholista?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 16:40
1 2
 1/14 anonim válasza:
36%

sajna igen!

ami rendszeresnek számit az már függőség függetlenül attól hogy mennyi az eltelt idő!az évente az ritkának számit de ha valaki akár havonta rug be azis alkoholistának számit de ezt már a suliban is tanitják!

amugy az még rohttul ciki is hogy egy csaj akár naponta akár 2 hetente berug!és undoritó ha egy csaj részeg!

föleg nagyon ártalmas az életre ha ezt egy buliban teszi meg hiszen utána bármi is történhet vele!

tapasztalatbol mondom mert mindig én vittem haza mindenkit eddig :P

2009. aug. 16. 16:47
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Ez ha nem is alkoholizmus, de annak egy formája: úgy híjvák, hogy alkalmi nagyivó.
2009. aug. 16. 16:50
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Attól függ.

Próbáld ki 3 hónapig, hogy egyszer sem iszol. Ha hiányozni fog (nagyon), akkor függő vagy!

2009. aug. 16. 16:52
 4/14 anonim ***** válasza:
23%

Elmondanád, HOL tud egy tini berúgni Mo-on, amikor állítólag 18 éves kora előtt nem kaphatna sehol alkoholt???... 8-o

Amúgy egy felnőttre is elmondható : aki 2 hetente részegségig berúg, az alkoholista!

2009. aug. 16. 16:52
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
Igen, súlyos alkoholista vagy, jelentkezz önként elvonóra, táplálkozz csak fénnyel és levegővel, utána meg vonulj be apácának... kedves válaszolók... ugye ti se gondoljátok komolyan, hogy egy alkalmanként bulizó tini alkoholista????:D:D:D:D ennyi erővel minden embernek legalább 5 függősége van, ami betegség kategóriába sorolható. komolyan viccek vagytok:D
2009. aug. 16. 17:01
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
16:52 bárhol...17 éves vagyok, de már 15 évesen gond nélkül kiadták a piát. ha nem, akkor megkértem egy idősebbet, hogy vegye meg nekem...nem olyan bonyolult ez. vannak helyek, ahol megkérdezik a barátomat, hogy elmúlt e 18, és amikor mondja, hogy igen, mutasson e személyit, akkor teljesen meg vannak zavarodva...
2009. aug. 16. 17:06
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

14 napból 2 nap segg részegen....tiniként...semmiképp nem jó

a leivás szóból gondolom hogy segg részeg.mert az nem becsiccsentést jelent.

2009. aug. 16. 17:08
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
helyesnek nem helyes, ha valaki már tiniként havi 2x leissza magát, de alkoholizmusnak semmiképpen nem lehet nevezni.
2009. aug. 16. 17:16
 9/14 A kérdező kommentje:

28 éves felnőtt dolgozó ember vagyok, megköszönném ha nem küldenétek elvonóra, legutóbb 10 hónapja ittam egy pohár pezsgőt a névnapomon a barátaimmal.

Egy szóval nem mondtam hogy rólam szól a kérdés, különben azt kérdeztem volna: alkoholista vagyok e?

hihetetlen hogy már minden második kérdésem meg kell magyaráznom, kisregénnyel, mert mindenki félreért mindent.

2009. aug. 16. 17:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Tehát ha egy tini aki kéthetente leissza magát elvileg nem alkoholista, csak nem helyes amit csinál, akkor alkoholista e az a felnőtt ember, aki havonta 1szer issza le magát a barátaival bulizva, de amúgy még hétköznap sem iszik semmit?
2009. aug. 16. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!