Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zsiványkodik az após?

Zsiványkodik az após?

Figyelt kérdés
Szerintetek, ha felajánlja, hogy költözzünk oda gyerekekkel, majd ő fizeti a rezsit stb, (nem jó a viszonyunk vele), és amikor mi meg felajánljuk, hogy önerőből fallal leválasztanánk azt a részt ahová beköltöznénk, külön villanyóránk lenne stb és fizetnénk magunknak, az már nem tetszik neki. Valószínűleg azt akarja, hogy mi takarítsunk őutána, az alkalmi barátnői után, főzzünk rá, stb? Nem értem miért baj az, ha mi fizetnénk a sajátunkat, attól még át lehet járkálni a másikhoz. De miért akarhatja, hogy az ő6 helyiségét mi tartsuk tisztán, amikor mi jóval többen vagyunk és kapnánk 3-at. Vagy mik a szándékai?
2012. nov. 22. 10:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nincs is hátsó szándéka, akkor se költözzetek oda, ha eddig nem volt jó a kapcsolat. Összeköltözés után valószínűleg még rosszabb lesz, és szerintem nem hiányzik nektek a napi szintű idegeskedés.
2012. nov. 22. 10:59
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem se tetszene ha a lakásomat egyik napról a másikra lekicsinyítenék egy új fallal.

Ha ő fizeti a rezsit akkor szerintem minimum, hogy néha takarítasz nála.

2012. nov. 22. 11:01
 3/12 A kérdező kommentje:
második, neked van gyereked? kisgyerek? és rendrakás, takaritás után, megcsinálnád minden nap egy mégegyszer akkora helyen? igen? akkor költözz hozzám :)
2012. nov. 22. 11:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem kell egy felnőtt után minden nap nagytakarítás csinálni. Sok ember megcsinálna azért, hogy ne kelljen rezsit fizetni. De gondolom sok helyiség közös lenne, például a konyha akkor ha a gyerek után takarítasz már nagyrészt készen is van.
2012. nov. 22. 11:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Zsiványkodik:) De aranyosan fogalmaztad meg:)

Hát jobb gyanakodni, mint utána szembesülni egy rossz döntés eredményével.

Ha meg eleve léhűtőként ismerted meg, inkább ne menjetek bele. Vagy csak kikötésekkel, ahogy írtad is.

2012. nov. 22. 11:14
 6/12 A kérdező kommentje:
nekünk van házunk, amibe lakunk, felajánlota, hogy amig összeszedjük magunkat anyagilag, költözzünk oda, majd ő fizeti a rezsit és ezzel megkönyit minket. viszont mivel nem jó vele a kapcsolatunk, és babázás mellett amugy is elég ideges tud lenni az ember nem hiányzik az, hogy még kiakasszon minket. és látni ugyis látna minket, csak nem értem miért nem felel meg neki, ha tisztességesen mindenki saját maga után takarít, stb... már eljátszotta azt is, hogy vett valami hust, hogy főzzük meg ebédre, meghiv minket, ott nála csináljuk meg. nem is volt rá időnk, de kb ugy adta elő, hogy x napon meg fogjátok csinálni és kész. megcsináltuk, de mi nem eszünk húst. aztán elkezdett bunkózni velünk, hogy etessük már meg ea gyerekkel, mert egy semmire való lesz. és azt gondolom, hogy ilyesmi szándékai vannak, hogy befolyásolja az életünket és még mi könnyitsük meg az övét.
2012. nov. 22. 11:18
 7/12 A kérdező kommentje:
még az is gyanús, ha ennyire fizetni akar rezsit, ilyen jótét lélkel lett, akkor miért nem fizeti azt, ahol most lakunk, én nem várom el tőle, de ha ennyire emg akar minket könnyiteni, akkor miért nem ezt fizeti, igy miért nem jó neki? itt lakunk pár utcával lejjebb, egy szobát fűtünk, tv-hez, világításhoz, porszivohoz használunk villanyt meg mosógéphez. vizet meg zuhanyzáshoz, mosáshoz, néha főzéshez, szóval érdekes...
2012. nov. 22. 11:22
 8/12 anonim ***** válasza:

:-)

Mennyi bunkó van itt.

Na de ez tetszett kérdező.

2012. nov. 22. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Amugy ne költözzetek oda szerintem,ha eleve nem is túl jó a kapcsolat,néha még azt is nehezen viselem akivel jó a kapcsolatom:)
2012. nov. 22. 12:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Ne menjetek oda. Mi az anyósomékkal élünk együtt, és hiába jó a kapcsolatunk, mégis sokszor vagyunk "útban egymásnak". Más életforma, más szokások, más életritmus. Nehéz az alkalmazkodás.

El sem tudom képzelni, mi lenne, ha rossz lenne köztünk a viszony. Szerintem nagyon megalázó helyzetbe kerülnétek, sokat kéne nyelni azért a kifizetett rezsiért. A függetlenség szinte mindent megér, ezért feladni?

2012. nov. 22. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!