Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaza van a mostoha anyámnak?

Igaza van a mostoha anyámnak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen kiborít.Nem bírom elviselni.Folyton nyavajog apunak,hogy ő egy héten csak egyszer mehet fodrászhoz,bezzeg én kétszer,hogy neki miért nincs saját fürdőszobája,meg apu miért nem költ rá annyi pénzt mint rám,elvégre én vagyok apuci pici hercegnője és ne is költsön senkire se többet mint rám!
2009. aug. 16. 15:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%
Most ez vagy kamu (ami a valószínűbb) vagy két nagy pofon kéne neked édes lányom.
2009. aug. 16. 15:14
 2/19 anonim ***** válasza:
25%
miért kéne neki 2 nagy pofon?????!
2009. aug. 16. 15:25
 3/19 anonim ***** válasza:
72%

Amugy szerintem nincs igaza. Hány éves a nő?Ilyen élősködőnek tudom elképzelni,aki csak a pénzért van az apáddal.

"elvégre én vagyok apuci pici hercegnője és ne is költsön senkire se többet mint rám!"

ezt te mondod magadról,vagy a mostoha anyád rólad??

2009. aug. 16. 15:29
 4/19 Kankalin ***** válasza:
Ezt most nem értem! A mostoha anyádnak az a baja, hogy apukád törődik veled és próbál boldoggá tenni - a maga módján?!
2009. aug. 16. 15:30
 5/19 A kérdező kommentje:
A mostoha anyám 27éves.Nem tudja elviselni,hogy apu törödik velem és igenis többet mint vele!Ráadásul nem is kedvel engem egy kicsit se,mikor apu nincs itthon mindig a barátnőivel cseveg a telfonon,hogy "képzeld ma Robi(azaz apukám) egy méregdrága ruhát vett nekem,olyat amilyet te soha nem tudsz magadnak megvenni"...szerintem csak kihasználja aput,de mikor mondom neki akk azzal jön apu,hogy"jajj hercegnőm ez az én dolgom,megadok neked mindent amit csak tudok,hát ez neked nem elég?!"
2009. aug. 16. 15:38
 6/19 Kankalin ***** válasza:

No igen, valami hasonlóra gondoltam, azért is írtam, hogy a "maga módján".

Tudod, az a baj, hogy ezt apukádnak kell észrevenni, hogy a mostohádnak leginkább a pénze a fontos. Ha te szólsz erről, és a mostohád megtudja csak bajba kerülsz. :(

2009. aug. 16. 15:46
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Bocs, de ha apud megad Neked mindent, amit csak akarsz, akkor miért is baj, ha az a nő kihasználja???? Te is kihasználod valamilyen szinten, nem? Leveledből ítélve nincsenek kis igényeid... Apud meg azt csinál, amit akar, ő keresi meg a pénzt, ő dönti el, mire költi. Azt meg beszéld meg vele, hogy -szerinted- nem szeret Téged a mostohád. Csak apud tehet valamit ez ügyben...
2009. aug. 16. 15:47
 8/19 anonim ***** válasza:
Apukádnak kell észrevennie, rád nem fog hallgatni...
2009. aug. 16. 15:53
 9/19 anonim ***** válasza:
5%
hát ha ez igaz, én kirúgnám a fogát helyedben... árulkodj apádnak milyen hárpiával állt össze, ettől még egy fizetett k*rva is jobban megéri helyette...
2009. aug. 16. 16:00
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
Az a baj, hogy mind a ketten, te is meg a mostoha anyád is egy kis pénzéhes, elkényeztetett libák vagytok. Majd jól megszívod édes lányom, ha nem áll majd mögötted apuci. Nem két pofon kellene neked, hanem sokkal több. Vannak egyáltalán barátaid ilyen természettel?
2009. aug. 16. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!