Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülők miért élnek vissza a...

A szülők miért élnek vissza a hatalmukkal?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 12:38
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem nem a szüleidet kell tisztelned, hanem azokat az embereket, akik jó lelkűek, tudnak uralkodni önmagukon, példát mutatnak a többi embernek pl bölcsességből, mindig betartják a szavukat, ... Ha a szüleid ilyenek, csak akkor tiszteld őket ! Ha nem tiszteled őket, attól még hálás lehetsz nekik a sok gondoskodásért, amit kaptál tőlük. Amit pedig nem adtak meg Neked, pedig kellett volna, azt pedig vissza fogják kapni szerintem egyszer valakitől.
2009. aug. 16. 13:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert megtehetik sajnos. De ez van. Szerencsére az én szüleim normálisak és nem fellengősek, mit a legtöbb szülő. A tieid is biztos szeretnek csak nem tudják mutatni. Ülj le és beszélhess velük. Mondd el ami a szívedet nyomja. Ha normálisak akkor megértenek. Ha meg nem akkor tök mindegy mit csinálsz akkor se lesz jobb.
2009. aug. 16. 15:06
 13/13 baranyi kálmanné ***** válasza:
100%
Szerinzem a legtőbb szűlő nem akkar rosszat a gyerekének.Szerintem a tisztelet jár neki mert felnevelt,tanitatott.Én is egy lázado tipus voltam gyereként,de rá jőttem 30 éves koromra hogy a legtőbb szűlő nem akkar a gyerekének rosszat.Én meg hallgatom édesanyám ha jonak tartom a tanácsát elfogadom.Mert anya meg apa csak egy van akkár milyen is!!!Sajnos apukám már nincs,de ha lehetne mindent meg adnák hogy vissza jőjőn.Pedig nagyon szigoru volt,de rá jőttem hogy nekem akkart jot.!!!!
2009. aug. 16. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!