Ti ezek után vennétek karácsonyra a mostoha anyósnak valamit?
Jó nagy paraszt az anyós.
Én kideríteném hogy mi az amire igazán vágyik, azt megvenném, és az üres dobozát szépen becsomagolva elküldeném neki egy kis cetlivel, hogy ezt akartuk ajándékozni, de mivel neked ilyen szar nem kell, ezért inkább megtartottuk magunknak.
A tavalyi ajándékot elfogadnám szivesen :)
Amúgy ne adjatok akkor semmit. Bűntudat nélkül.
Azért a férjed elbeszélgethetne a kedves apjával, hogy regulázza már meg a mostohaanyóst, mielőtt szétzilálja a családot. Vagy ha neki így jó, hogy vérig sérti a gyerekeit, azok házastársát...mert itt neki kellene egy kicsit elbeszélgetni a banyával, hogy viselkedjen. Mert nyilván azért ilyen, mert úgy érzi, megteheti.
A kérdésedre válaszolva: oda se mennék, nemhogy ajándékot vigyek neki. Apósod meg talán akkor észhez tér, és helyreteszi a nőt.
Sosem értettem miért kell majdhogynem megsértődni, ha valakit nem köszöntenek fel a névnapján. Szerintem a névnap marhaság. Pusztán azért felköszönteni valakit, mert bele van írva a neve a naptárba? A szülinap, karácsony, ballagás az más.
Szülinapomat is felejtették már el. Csak azért sértő mert a családban mindenkié meg van ünnepelve mindig, kivéve az enyém. Annyit nem mondanak, hogy boldog névnapot. Veszek nekik mindig ajándékot, de ez így olyan mintha nem tartoznék a családhoz, vagy nem tartanának fontosnak. Mert oké akkor senkiét se ünnepeljük meg, nem igaz?
nem nem nem!!
felé se néznék többet.amúgy ne akarj mindenkinek megfelelni.annyi ilyen kérdés van hogy xy bunkó velem,ezek után mit csináljak,mit tegyek stb.az ilyen embert(?) le kell sz.ni.nehogymár te törd magad azért hogy egy tuskó jól érezze magát!!
"sose értettem, miért kell megünnepelni a névnapot" -- pl. azért, mert az illetőnek fontos. én se értek egy rakás mindent, miért kell tüsszentésre azt mondani, hogy egészségedre, miért kell idétlen udvariaskodásokat mondani félig idegeneknek, de ilyen a világ...
anyósod meg szarjon sünt, én el se mennék hozzá ezek után.
Én is azt javaslom hogy BACCA MEG!
Minek adnátok neki, ha úgyse kéri. Esetleg egy szép seprűt a boszorkának.
(Megjegyzem én szívesen elfogadnám a teát. Imádom őket. A bögrék közül pedig havi szinten legalább egy szörnyű halált lel. Általam. DE! úgyis kérdezgetik, mit kérek karácsonyra. Mindenkitől ilyen csomagot fogok kérni.)
Üdvözlettel: Kimégaműanyagpoharatiseltöri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!