Ha nem csinálsz otthon házi sütit akkor ne is gyertek karácsonyra! Mi a véleményetek?
Anyósom ezt közölte amikor elmondtam neki ,hogy nem lesz időm rá,hogy süssek. Karácsony elött dec 17 én lesz 1 szabad napom. Sajnos 24 -én Du 14 ig kell ,hogy dolgozak. 24 én pedig Este 18 ra kell menni hozzájuk. 200km re laknak tölünk : Pontban este 18 kor tartják a vacsorát : Késni nem lehet .Sajnos nem érti meg ,hogy nekem napi 10 óra után erre nincs energiám. Amért el kell menni annak az oka ,hogy a férjem öccse 3 év után jön haza Ausztráliábol és ez volt kérése ,hogy mindenki együtt legyen,ezen a napon. Fel ajánlottam,hogy rendelek háztól
sütit . Erre azt mondta,hogy ez mi családunkba szégyen lenne úgy hogy szó se lehet róla.. Annyit ,hogy ő nyugdíjas és ráérne ha akarna :: A férjem azt mondta,hogy addig még megondolja magát : Ha nem akkor pedig nem megyünk el.. Sajnos a férjem se tudta vele megértetni,hogy igy tényleg nem tudok csinálni . Ha száraz sütiket kért volna azt még megoldom elötte való héten ,de 5 féle krémes sütit akar. Az volt a válasz,hogy ő ezt fiatal korába 2 gyerek és munka mellett is megoldotta nektem még nincs gyerek nem lehetsz fáradt..
Hát...az anyós jó nagy bunkó.
Sztem csinálj kókuszgolyót, kekszpor, kakaó, kevés tej, meg kókuszreszelék...kb 5 perc alatt összedobható, és nagyon finom, persze meg lehet bolondítani egyéb dolgokkal, de már ennyi is jó lesz.
Aztán fognám a kókuszgolyót, elmennék karácsonyozni, úgyis mindenki szereti, 10 perc alatt elfogyna. Ha az anyós balhézik, akkor az őt fogja minősíteni, lényeg h ne vitázz vele direkt, hagyd hagy főjön magában.
Plusz bosszúból én betolnék minden kajából annyit amennyit csak bírok. :D
kókusz tekercs, omnia tekercs -- fagyasztható mind a kettő :-)
én 8-8 tekercsel 1-1 óra alatt kész vagyok
körbe tekerem folpakkal és be a fagyóba -- lassan enged fel
amúgy simán vinnék neki a cukiból
és pont nem érdekelne mi a véleménye
Lehet csak én vagyok ilyen béna de nekem 200km utat 5 torta nem bírna ki a csomagtartóban kanyar, sztráda, kátyús út mellett akár hogy pakolnám is be.
Szóval még ha le is nyelném ezt a sértést a páromért s grözek mint állat azokért azért lehet kiakadnék, hogy mami házához érve már csak egy kupac tényér és massza a karácsonyi desszert.
De remélem te azért 1, ennél ügyesebb, 2, rafináltabb vagy 3, legalább 5fogásos menüt kértél tőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!