Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem csinálsz otthon házi...

Ha nem csinálsz otthon házi sütit akkor ne is gyertek karácsonyra! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Anyósom ezt közölte amikor elmondtam neki ,hogy nem lesz időm rá,hogy süssek. Karácsony elött dec 17 én lesz 1 szabad napom. Sajnos 24 -én Du 14 ig kell ,hogy dolgozak. 24 én pedig Este 18 ra kell menni hozzájuk. 200km re laknak tölünk : Pontban este 18 kor tartják a vacsorát : Késni nem lehet .Sajnos nem érti meg ,hogy nekem napi 10 óra után erre nincs energiám. Amért el kell menni annak az oka ,hogy a férjem öccse 3 év után jön haza Ausztráliábol és ez volt kérése ,hogy mindenki együtt legyen,ezen a napon. Fel ajánlottam,hogy rendelek háztól

sütit . Erre azt mondta,hogy ez mi családunkba szégyen lenne úgy hogy szó se lehet róla.. Annyit ,hogy ő nyugdíjas és ráérne ha akarna :: A férjem azt mondta,hogy addig még megondolja magát : Ha nem akkor pedig nem megyünk el.. Sajnos a férjem se tudta vele megértetni,hogy igy tényleg nem tudok csinálni . Ha száraz sütiket kért volna azt még megoldom elötte való héten ,de 5 féle krémes sütit akar. Az volt a válasz,hogy ő ezt fiatal korába 2 gyerek és munka mellett is megoldotta nektem még nincs gyerek nem lehetsz fáradt..

2012. nov. 20. 11:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is simán rendelnék ebben az esetben háztól (receptet ekérve!), és pukkadjon meg, azt mondanám, én csináltam. Sose tudja meg. És mit az előttem szólók, csak a férjem kedvéért, hogy a testvérével lehessen.
2012. nov. 20. 12:18
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Hát...az anyós jó nagy bunkó.

Sztem csinálj kókuszgolyót, kekszpor, kakaó, kevés tej, meg kókuszreszelék...kb 5 perc alatt összedobható, és nagyon finom, persze meg lehet bolondítani egyéb dolgokkal, de már ennyi is jó lesz.

Aztán fognám a kókuszgolyót, elmennék karácsonyozni, úgyis mindenki szereti, 10 perc alatt elfogyna. Ha az anyós balhézik, akkor az őt fogja minősíteni, lényeg h ne vitázz vele direkt, hagyd hagy főjön magában.

Plusz bosszúból én betolnék minden kajából annyit amennyit csak bírok. :D

2012. nov. 20. 12:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám neki, hogy elvből nem eszünk ilyen egészségtelen hízlaló kaját és vinnék főtt répát, egye azt.
2012. nov. 20. 13:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

kókusz tekercs, omnia tekercs -- fagyasztható mind a kettő :-)

én 8-8 tekercsel 1-1 óra alatt kész vagyok

körbe tekerem folpakkal és be a fagyóba -- lassan enged fel

amúgy simán vinnék neki a cukiból

és pont nem érdekelne mi a véleménye

2012. nov. 20. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak én vagyok ilyen béna de nekem 200km utat 5 torta nem bírna ki a csomagtartóban kanyar, sztráda, kátyús út mellett akár hogy pakolnám is be.

Szóval még ha le is nyelném ezt a sértést a páromért s grözek mint állat azokért azért lehet kiakadnék, hogy mami házához érve már csak egy kupac tényér és massza a karácsonyi desszert.

De remélem te azért 1, ennél ügyesebb, 2, rafináltabb vagy 3, legalább 5fogásos menüt kértél tőle. :)

2012. nov. 20. 14:05
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Férjed nem tud sütni? Csak azért, mert nálunk ez nem probléma, volt, hogy párom sütött meg egy elég bonyolult sütit. Neten annyi recept van, és rengeteg könnyű is.
2012. nov. 20. 14:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
hiába ajánlotok szerencsétlennek könnyen elkészíthető recepteket.anyósnak úgyis lenne/lesz valamivel problémája.aki ebből ügyet csinál azzal nem lehet mit csinálni.ha visz ,ha süt valamit nem lesz teljjesen jó neki,tudom előre.vegyél valamit és kész.a te idődet ne ő osztogassa be
2012. nov. 20. 15:12
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
és a süti utaztatást hogy gondolta anyós mégis?a levegőben lebeg majd el hozzájuk,vagy mi?mert szállítani is necces
2012. nov. 20. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!