Melyik név tetszik legjobban?
Petra, Emma, Jázmin. Ha hosszút akartok, abból szerintem az Alexandra.
A Vanda nem illik a vezetéknévhez szerintem.
Egyből kizárnám a Zsanett és Csenge neveket, mert s után nehéz kiejteni. A Vanda a csupa A miatt esik ki. A többiek mindegyike jó, bár a Jázmin és az Emma elég tucat most (nem tudom, hol él, aki szerint ritka, de tavaly például a leggyakrabban adott női név volt).
Személy szerint a Petra, Viktória, Alexandra neveket javasolnám.
Na akkor menjünk szépen sorban.
Vadas Zsanett: Kimondva nem tetszik, mert egybeolvad az S és a ZS ilyen hosszú zs-vé...
Vadas Petra: A vezetéknév magában is kemény hangzású, a Petra szintén, ezért nem tudom őket együtt elképzelni.
Vadas Csenge: Ez aranyos! Jól illenek egymáshoz, mert a Vadas egy elég magyaros vezetéknév, a Csengével tökéletesen kiegészítik egymást.
Vadas Emma: Ez is szép. Az Emma kicsit finomítja a Vadas komolyságát.
Vadas Vanda: Nem tetszik, túl sok a V és az A.
Vadas Adrienn: Nem rossz..
Vadas Jázmin: Ez sem rossz..
Vadas Viktória: Megint sok a V.
Vadas Alexandra: Ez szép. Jól illik ez a hosszú, és csilingelő név a rövid Vadashoz.
Önmagában ha csak a keresztneveket nézem, akkor nekem a Vanda, Viktória, Adrienn és Petra tetszenek, a többi nem.
Ha a vezetéknévvel együtt nézem, akkor CS, ZS... S, SZ, Z, C... kezdetűt biztosan nem adnék, mert a vezetéknév S-re végződik, azaz nehéz egyben kimondani, "összesusog". (így Csenge, Zsanett kiesik)
Az sem szerencsés szerintem, ha a teljes névben csak A magánhangzók vannak (Vanda), ráadásul nagyon egyforma a Vadas és a Vanda hangzásra. Szóval ez, ami a leginkevésbé jó, szerintem.
Talán legjobban a Viktória és az Adrienn tetszene hozzá nekem.
Felénk ezek közül nagyon gyakori nevek: Petra, Csenge, Emma, Jázmin, Viktória (Budapest).
Nekem ezek közül tetszik Csenge, Emma, Adrienn.
Szerintem a Vadas Csenge hangzik a legjobban, a Vadas Emma se rossz.
OFF:Kíváncsi vagyok a kedves lepontozókra, hogy az eddigi válaszok kozöl vajon melyik nem volt hasznos?
Szánalmasak itt egyesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!