Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik legjobban?

Melyik név tetszik legjobban?

Figyelt kérdés
Zsanett, Petra, Csenge, Emma, Vanda, Adrienn, , Jázmin, Viktória és végül Alexandra. Nálunk ezek a listás nevek, nektek melyik tetszik a legjobban? Vezetéknév a Vadas.

2012. nov. 20. 07:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
30%
A vezetéknévhez csak az Emma és az Alexandra passzol.
2012. nov. 20. 07:56
 2/23 anonim ***** válasza:
78%

Nekem a Csenge, Emma és a Jázmin tetszenek a legjobban.

A vezetéknévhez pedig:

Vadas Petra

Vadas Csenge

Vadas Emma

Vadas Adrienn

Vadas Jázmin

2012. nov. 20. 07:57
 3/23 anonim ***** válasza:
75%

Ami tetszik ezek közül a Csenge, Emma, Jázmin.

A Vadas-hoz pedig az Emma illik a legjobban, az "a"-k miatt. vAdAs emmA. Két "a" van a Vadasban és egy az Emmában.

2012. nov. 20. 08:11
 4/23 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem a Vanda az nagyon rossz választás lenne.

Én a Vadas Alexandrát választanám.

2012. nov. 20. 08:21
 5/23 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem Tamara

Tudom nincs fent de sztem ez a legszebb: Vadas Tamara vagy ha választanom kell akkor Jázmin vagy Adrienn

2012. nov. 20. 08:21
 6/23 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Kislányom Petra, szóval nálam az a favorit. De a felsoroltak közül tetszik a Csenge is. Amit én automatikusan kizárnék az a Vanda, szerintem nem igazán passzol a Vadas vezetéknévhez. Boldog babavárást és könnyű szülést.

2 hetes kislány anyukája

2012. nov. 20. 08:25
 7/23 anonim ***** válasza:
80%

Csak gondolatok, nem szavazok:

Zsanett nevet imádtam kislánykoromban mindaddig, míg meg nem tudtam, hogy az a Jeanette magyarosítva... Persze még mindig nagyon tetszik, sőt neked is ezt ajánlom, a fentiek közül a Vandával együtt ez megy legjobban a Vadas névhez, mivel az első magánhangzó bennük az "a". De én a Jeanette miatt nem választanám, hát ezt neked kell tudni, hogy téged biztos nem zavar-e.

Az Adrienn és az Alexandra is "a" első magánhangzós, de ezek túl hosszúak, és kimondva kicsit művibbnek tűnnek. Bár az Adrienn jópofa későbbi becenevekre vagy nicknevekre adhat lehetőséget, pl: Vadrienn, Vadri, stb.

Az Alexandráról meg csak annyit, hogy így egész hosszában kétlem, hogy használná majd, aztán mindig magyarázkodhat, hogy most akkor Alexa, vagy Szandra, vagy Lexi, vagy mi is az, ahogy becézést tűr, és mi áll az igazolványában teljes névként..., szóval érted, kicsit magyaráznia kell majd minden egyes ismerkedéskor.

A Petra és Emma is jól megy a vezetéknévhez, bár az Emma manapság nagyon gyakori név. A Petra nekem spec. nem tetszik, de ettől még nincs baj vele.

A Csenge és Jázmin betűket illetően kevésbé megy a vezetéknévhez, de persze ezekkel is jó a teljes név. Csenge az nagyon tucatnév manapság, a Jázmin ritkább, és azért szép mindkettő.

V

Viktória... Na ez is nagyon gyakori, de ettől függetlenül tök jó. V.V.

A fenti Vanda ugye még jobb. Bár a Vanda egy kicsit határozottabb, keményebb jellemű embert juttat eszembe.

Nem tudom.

Mindenesetre a két V betű, tök jó! Esetleg más V-betűs néven nem gondolkoztál még? Mondjuk Vali (Valéria), az ritka is és aranyos név is egyben. Csak eszedbe nem jusson a Virág, mert szegény akkor tuti Vadvirág lesz...

Szóval nekem a Zsanett tetszik legjobban,

de a vezetéknév miatt inkább V-betűset választanék.

A felsoroltak közül egyik sem gázos név, dönts érzésed szerint! :-)

2012. nov. 20. 08:40
 8/23 anonim ***** válasza:
68%
Vanda, Petra, Emma
2012. nov. 20. 08:53
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D.
2012. nov. 20. 09:03
 10/23 anonim ***** válasza:
59%
Nekem a legjobban Emma tetszik, de a Petra sem rossz.
2012. nov. 20. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!