Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találhatnám meg? Hogyan...

Hol találhatnám meg? Hogyan és hol keressem?

Figyelt kérdés

A keresztnevét tudom.Azt hogy hol dolgozik,mennyi idős,melyik kerületben lakik.De a vezetéknevét nem :/

Végignéztem már abban a kerületben az összes Viktor nevű fiút,de egyik oldalon se találtam (myvip.iwiw)

Hol adnának ki róla több információt?Vagy hol kereshetném még?Van valamennyi esélye? Kérlek segítsetek :(

2009. aug. 15. 17:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Menj be a munkahelyére és kérdezd meg. Vagy ha ezt nem akarod akkor várd meg és kérdezd meg őt.

Soha nem értem ez miért akkora probléma amikor a beszédet feltalálták már.

2009. aug. 15. 17:18
 2/12 Kankalin ***** válasza:
100%

Gyanítom egy ifjú, elcsavart fejű hölgy a kérdező.

Ha tudod hol dolgozik telefonálj oda, hívd a recepciót, vagy ami ott van egy központi szám, egyszerűen kérd a Viktort, hogy ezt a számot adta meg egy ismerősöd, akármi miatt /segítene ha tudnánk mivel foglalkozik Viktorunk/ és na, te most akkor keresed a Viktort, de jaj milyen kínos, elfelejtetted a másik nevét... kisegítene ha megkérem?!

Természetesen utcai telefonról, vagy számküldést kikapcsolni a mobilon. És reménykedj, hogy csak egy Viktor van! :)

2009. aug. 15. 17:32
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát eléggé elcsavartfejű :(

Hajón dolgozik."Felügyel",figyel az emberekre.Nem tudom melyik telefonszámot kéne felhívni.Meg azt sem hogy hogy dolgozik.Szóval Pestre bemenni nem igazán lenne "érdemes".

Utolsó válaszadónak köszönöm szépen.Megkaphatnám az e-mail címedet?:$

2009. aug. 15. 17:36
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Esetleg tudakozóban is rá lehet keresni, ha tudod, hogy melyk kerületben lakik. Mit csinál? Lehet, hogy van weboldala, ha valami speciális szakmája van.
2009. aug. 15. 17:37
 5/12 Kankalin ***** válasza:
58%

Elméletileg most tudsz írni Emilt.

Jelezd, hogy sikerült-e.

2009. aug. 15. 18:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha a pontos munkahelyét nem tudod,soha nem talàlod meg.

Max a kerületi hivatalt felhivod,elmondod egy rokonod ezt és ezt dolgozza,Viktornak hivjàk,adjàk ki az adatàt,bàr Viktor sok van!Max hajos cégeket felhivol,tudakozol ott

2009. aug. 15. 18:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz sikerült elküldenem.(:
2009. aug. 15. 18:12
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

Ne haragudj meg rám, nem lecseszni akarlak, csupán jótanácsot adnék : ne nyomozz a fiú után!!!

Ha ő önmagától nem adta meg az elérhetőségét (vagy nem kérte el a tiédet), akkor nagyon hülyén veszi ki magát, ha ennek ellenére felkutatod!

Ha ő elkérte a te telefonszámod, de nem hívott vissza, valószínűleg nem véletlenül tette, ezt tartsd tiszteletben.

Hagyd, hogy a fiúk kepesszenek utánad, ne te fuss őutánuk!!! (Ez a fiúknak is nagyon visszatetsző!)

2009. aug. 15. 18:15
 9/12 Kankalin ***** válasza:

Nem tudjuk mi történt, az élet olykor furcsa dolgokat produkál, ilyen kevés infóval nem mondhatod, hogy ne keresse.

Tudod 15 év távlatából mikor összefutsz egy régi baráttal és nosztalgiáztok... "Ja, a Tibi! Te, hogy az milyen szerelmes volt beléd!"

Én is belé, de sosem mertem megmondani...

2009. aug. 15. 18:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én megőrülnék ha egy nő futkározna utánam. Elvileg én vagyok a férfi, az én dolgom, nehogy már engem szedjenek fel.
2009. aug. 15. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!