Hol találhatnám meg? Hogyan és hol keressem?
A keresztnevét tudom.Azt hogy hol dolgozik,mennyi idős,melyik kerületben lakik.De a vezetéknevét nem :/
Végignéztem már abban a kerületben az összes Viktor nevű fiút,de egyik oldalon se találtam (myvip.iwiw)
Hol adnának ki róla több információt?Vagy hol kereshetném még?Van valamennyi esélye? Kérlek segítsetek :(
Menj be a munkahelyére és kérdezd meg. Vagy ha ezt nem akarod akkor várd meg és kérdezd meg őt.
Soha nem értem ez miért akkora probléma amikor a beszédet feltalálták már.
Gyanítom egy ifjú, elcsavart fejű hölgy a kérdező.
Ha tudod hol dolgozik telefonálj oda, hívd a recepciót, vagy ami ott van egy központi szám, egyszerűen kérd a Viktort, hogy ezt a számot adta meg egy ismerősöd, akármi miatt /segítene ha tudnánk mivel foglalkozik Viktorunk/ és na, te most akkor keresed a Viktort, de jaj milyen kínos, elfelejtetted a másik nevét... kisegítene ha megkérem?!
Természetesen utcai telefonról, vagy számküldést kikapcsolni a mobilon. És reménykedj, hogy csak egy Viktor van! :)
Hát eléggé elcsavartfejű :(
Hajón dolgozik."Felügyel",figyel az emberekre.Nem tudom melyik telefonszámot kéne felhívni.Meg azt sem hogy hogy dolgozik.Szóval Pestre bemenni nem igazán lenne "érdemes".
Utolsó válaszadónak köszönöm szépen.Megkaphatnám az e-mail címedet?:$
Elméletileg most tudsz írni Emilt.
Jelezd, hogy sikerült-e.
Ha a pontos munkahelyét nem tudod,soha nem talàlod meg.
Max a kerületi hivatalt felhivod,elmondod egy rokonod ezt és ezt dolgozza,Viktornak hivjàk,adjàk ki az adatàt,bàr Viktor sok van!Max hajos cégeket felhivol,tudakozol ott
Ne haragudj meg rám, nem lecseszni akarlak, csupán jótanácsot adnék : ne nyomozz a fiú után!!!
Ha ő önmagától nem adta meg az elérhetőségét (vagy nem kérte el a tiédet), akkor nagyon hülyén veszi ki magát, ha ennek ellenére felkutatod!
Ha ő elkérte a te telefonszámod, de nem hívott vissza, valószínűleg nem véletlenül tette, ezt tartsd tiszteletben.
Hagyd, hogy a fiúk kepesszenek utánad, ne te fuss őutánuk!!! (Ez a fiúknak is nagyon visszatetsző!)
Nem tudjuk mi történt, az élet olykor furcsa dolgokat produkál, ilyen kevés infóval nem mondhatod, hogy ne keresse.
Tudod 15 év távlatából mikor összefutsz egy régi baráttal és nosztalgiáztok... "Ja, a Tibi! Te, hogy az milyen szerelmes volt beléd!"
Én is belé, de sosem mertem megmondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!