Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék albérletben...

Hogyan tudnék albérletben menni 2 gyerekkel semmi jövedelmem és az utcán vagyok csak segégjt és. Csp kapok?

Figyelt kérdés

2012. nov. 18. 17:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10 v.!

Azt honnan tudod, hogy korábban is ilyen rossz körülmények között voltak?

2012. nov. 18. 17:40
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Családsegítő, ahol talán tudnak anyaotthon címet. Vannak civil szervezetek is, amelyek talán tudnak segíteni. Pl Máltai szeretet szolgálat.
2012. nov. 18. 17:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Hol húzod meg magad most? Hol vannak a gyerekek? Apjuk vagy anyjuk vagy? Hol a másik? Mekkorák a gyerekek? Elvileg járna a családi, ha 18 év alattiak. Talán valami segélyt is kaphatsz, ha elváltatok gyerektartást is. Családsegítőhöz menj ők talán tudnak neked segíteni, de az utcán nem maradhatsz gyerekestől, mert el fogják őket venni, főleg, hogy jönnek a fagyok.
2012. nov. 18. 20:34
 14/17 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy az első házasságomból van 4 gyerek 2 én nevelek 2 a volt párom de jelenleg van egy élet társam, jól meg vagyunk együtt neveljük a lányaimat, de a volt férjem elhagyta a kisebbik fiamat aki ide akart költözni de a élettársam nem engedi ide :( nem tudom mi tévő legyek ugyan is segélyből élek,hát ez a teljes igazság és most nekem kell elmenni mert a fiamat el hagyta az apja! de én jól meg vagyok a jelenlegi párommal!
2012. nov. 20. 15:32
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Egy kiskorút nem lehet "elhagyni" .Ott a helye, ahova váláskor megegyeztetek, hogy éljen.
2012. nov. 20. 15:45
 16/17 anonim ***** válasza:

milyen az a jelenlegi párodtól,hogy a kisfiadat nem engedi oda??Mekkora az a kisfiú?Nem fér még egy gyerek el?

Oké,hogy eddig nem te nevelted,de azért mégiscsak az anyja vagy.A másik két gyerek mekkora,hogy nem tudsz elmenni dolgozni?

2012. nov. 21. 12:44
 17/17 anonim ***** válasza:
ha debreceni vagy keress a derék utca 22-re az egy menedékhely gyermekeseknek! ott lakást adnak és segítséget hogy kimássz ebből! ha nem debreceni vagy: családsegítő.
2012. nov. 22. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!