Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hiszem el, hogy 6 hónap...

Nem hiszem el, hogy 6 hónap után nem hiányzik neki. Mi lehet az oka? Szerintetek is megcsal (t)?

Figyelt kérdés

6hónapon keresztül csak telefonon és neten beszéltünk, bár arra se volt mindig időm. Már nagyon vártam, hogy haza jöhessek mert már teljesen kész voltam, folyton elutasít de nekem már szükségem van nagyon egy nőre. Nem hiszem el, hogy ő nem akarja. Ezek előtt mindig együtt voltunk amikor ránk jött. Egyszer volt már ilyen hogy fél évig nem voltam de akkor ennek az ellentéte volt. Sokszor kérdeztem de nem mondja el, hogy miért vagy hogy mi történt. Én csak arra tudok gondolni, hogy megcsalt. Jobb nem jut eszembe. Azért ez sok idő volt. Hogyan szedjem ki belőle?

27L 29F

2012. nov. 16. 13:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Hol voltál 6 hónapig? És ez mennyire gyakori? Miért?

Ez fontos dolog. Nem mindegy mi miatt hanyagolod annyira el, hogy neten se és telefonon se volt időd mindig beszélni vele.

Kívülről ennyi info után és igen csak érdekes házasság ez. De főleg neki.

És mi az, hogy nem mondja el? Nem értem...kezdeményezel, elutasít. Megkérdezed mi a baj? És bezárja magát erre a fürdőbe?

Lehet, hogy nem vagy megértő , lehet, hogy azt várja magadtól gyere rá arra, hogy elrontod a házasságodat.

Nem vagytok már gyerekek, viselkedjetek felnőttként.

2012. nov. 16. 14:22
 22/25 anonim ***** válasza:
90%
#13 - "Fejlett az igazságérztem és nyersen öszinte vagyok" - tévedni tetszel, ez nem a kisebbségi komplexusait túlkompenzáló helybéli macsósurmó másik neve. Tudod, én tényleg 47-es ingnyakat hordok, a problémáimat viszont megbeszélni szoktam, és nem hisztirohamot bemutatni mint az elkényeztetett ovis, akinek elvették a homokozóban a kislapátját... szanalmas.hu.
2012. nov. 16. 14:24
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha arra sem volt mindig időd, hogy internet, vagy telcsi, akkor lehet ő ugyanezt kezdte el érezni amit te most, hogy talán azért nincs, mert megcsalod.

Lehet elhidegült, nem bízik. Hogy emiatt félrelépett e vagy se, azt nem tudom, te ismered hajlamos e.

Mi már hónapok óta nem csináljuk a férjemmel, de tudom nem csal meg. (akármilyen naivan hangzik is)

Beszélgessetek erről, engedjétek ki a macsekot a zsákjából. Kezd te, hogy azért haragszik e vagy távolodott el, mert nem tudtad hívni mindig, és fél e hogy megcsaltad, és vigasztald meg, hogy nem erről van szó.

Bizalom problémátokkal szembesülni kell, és akarni, tenni érte, hogy jobb legyen, kicsit most dolgozni kell ezen nektek, de még lehet jó.

2012. nov. 16. 15:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez nagyon érdekes, hogy tök mindegy, ki mit csinál, még az is a férfi hibája, ha a nő megcsalja..
2012. nov. 25. 11:00
 25/25 anonim ***** válasza:

24.

Ezt rosszul látod!

De szerinted, ha a férfi 6 hónapig konkrétan még telefonon se áll szóba a feleségével, akkor ott a nő a hibás???

Nem férfi ellenes itt senki, de ebben a konkrét esetben, érdekesnek találom ezt a fajta házasságot. Mindenesetre, megjegyzem, én nem így reagálnék a nő helyében, nálam a kommunikáció kulcsfontosságú.

2012. nov. 25. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!