Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hiszem el, hogy 6 hónap...

Nem hiszem el, hogy 6 hónap után nem hiányzik neki. Mi lehet az oka? Szerintetek is megcsal (t)?

Figyelt kérdés

6hónapon keresztül csak telefonon és neten beszéltünk, bár arra se volt mindig időm. Már nagyon vártam, hogy haza jöhessek mert már teljesen kész voltam, folyton elutasít de nekem már szükségem van nagyon egy nőre. Nem hiszem el, hogy ő nem akarja. Ezek előtt mindig együtt voltunk amikor ránk jött. Egyszer volt már ilyen hogy fél évig nem voltam de akkor ennek az ellentéte volt. Sokszor kérdeztem de nem mondja el, hogy miért vagy hogy mi történt. Én csak arra tudok gondolni, hogy megcsalt. Jobb nem jut eszembe. Azért ez sok idő volt. Hogyan szedjem ki belőle?

27L 29F

2012. nov. 16. 13:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerűen gondolkodik ittt néhány férfi.

Lehet, hogy megcsalta...de ha csak erről lenne szó és egyébként szereti akkor attól még ugyanúgy ráugrott volna amint megérkezik...már csak azért is nehogy elkezdjen gyanakodni.

Sokkal valószínűbb, hogy teljesen elhidegült.

Persze lehet, hogy a kettő együtt jár.

2012. nov. 16. 13:28
 12/25 anonim ***** válasza:
Milyen undorító állat vagy 9-es, látszik több erőd van mint eszed.
2012. nov. 16. 13:29
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Fejlett az igazságérztem és nyersen öszinte vagyok,,hogy neked ezzel kapcsolatban milyen meglátásaid vannak ill milyen rekciókat vált ki szived joga hogy hangot adj neki,mint ahogy nekem is arra hogy válaszoljak egy kérdésre,a magam de általd nehezményezett módján.;Ui.szemtöl szemben nem hiszem hogy szavakba is öntenéd a véleményed:)ez biztos:)13.22
2012. nov. 16. 13:31
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

szájkaratés nethuszár.

Miért, szerintetek egy igazi nehézfiú itt fórumozik,de most komolyan ??

Pfff :)))

2012. nov. 16. 13:31
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is elhidegűlt tőled. De ne csodálkozz, ha csak arra kell, hogy kielégüljél szexuálisan. Márpedig nagyon úgy tűnik ebből a kijelentésedből, hogy "már szükségem van nagyon egy nőre". Ez eléggé kiábrándító egy házas férfitól, már ne haragudj. Valószínű erre érzett rá, hogy így gondolkodsz. Érzelmi biztonságra van szüksége ahhoz, hogy kinyíljon, szeretgetésre és csak másodlagos a szex ezek mellett. Nem feltétlenül csalt meg, csak egyszerűen besokallt a stílusodtól.
2012. nov. 16. 13:33
 16/25 anonim ***** válasza:
most erre mit lehetne mondani? te sem úgy állsz hozzá, ahogy egy szerető férjnek kellene, ő sem úgy áll hozzád, ahogy egy szerető feleségnek kellene. elhidegültetek, talán meg is csalt téged, ki tudja. igazából abból a szempontból lényegtelen is, h ez már nem házasság. nincs meg köztetek az összetartozás érzése.
2012. nov. 16. 13:38
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
sonáj, igazad van. :)))) Lehet, hogy az ilyen sírva fakad, ha csúnyán néznek rá....
2012. nov. 16. 13:39
 18/25 anonim ***** válasza:
EGyébként kérdező, te nagyon egyszerű lélek vagy, de az élet nem ilyen fekete fehér. Te azt mondod, szex kell a feleséged, azt hogy nem, erre, akkor biztos megcsaltál! Jujj, talán KOMMUNIKÁLNI kéne.
2012. nov. 16. 13:47
 19/25 anonim ***** válasza:

elhidegult toled és ezért nem kíván már.

26N

2012. nov. 16. 13:59
 20/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha te, aki ismered, és együtt vagy vele évek óta, és most is, nem tudod, akkor mi honnan tudjuk?

Megeshet, hogy elhidegült, megeshet, hogy összejött valami alkalmi afférja és szégyenkezik, de szimplán az is megeshet, hogy furcsa vagy nem, de a szexuális élet egy olyan dolog, amit hosszabb szünet után nem mindig egyszerű újra kezdeni, lásd, akik mondjuk veszélyeztetett terhesség vagy akármi miatt ilyen hosszas kihagyásra kényszerülnek, ott rendszerint hosszabb és problémás folyamat mire minden visszaáll ezen a téren, az a ritkább, hogy tudják simán ott folytatni, ahol fél éve abbahagyták.

Beszélni kell ezekről a dolgokról, újra egymásra kell találnotok, "össze kell jönnötök", ez jelentheti a megoldást.

2012. nov. 16. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!