Szülők, ti mennyi zsebpénzt adtok általános iskolás korú gyerekeiteknek hetente? Vagy egy nap mennyi pénzzel engeditek őket iskolába?
Ha elmegyünk itthonról, egy-egy dolgot választhatnak maguknak.(csoki, radír, gyümölcs, bármilyen apróság)
Radír??? Mert a csokit megértem az luxus úgy mondd, de egy radír ami a gyerek számára nélkülözhetetlen az iskolában ??? Tegyük fel megkíván egy csokit de nincs radírja akkor a radírt kapja meg?? Erről külön kéne gondoskodni, nem így .. Gyümölcsnek is szerepelnie kéne az étrendben ...
Ha nekem címezted a kioktatást, utolsó, akkor leírom, hogy a lányom bármikor előbb egy radír választana, mivel gyűjti, mint egy tábla csokit, ehhez mit szólsz?
Az egyet választhatnak azon felül van, amit egyébként is megveszünk, tehát nem csak azért esznek gyümölcsöt, mert ők választották!
A kérdésben a zsebpénzről volt szó. Leírtam, hogy a suliba miért nem kell nekik napi szinten pénzt vinni. Kapnak enni, nincs büfé. Zsebpénzük nincs, de ha elmegyünk valahová...
remélem, nem kell tovább magyaráznom...
Az általános iskolás éveimre már nem nagyon emlékszem. Ált.ban anya csomagolt és kaptam kb 50 forintot, hogy ha vmi nasit szerettem volna a büfében venni megvehessem vagy elrakjam perselyben.
Középiskolás koromba pedig hasonlóan működött. Csomagolt kajcsit plusz kaptam 200Ft.ot napota. Ha nem volt ideje csomagolni akkor 500Ft.ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!