A feleségem bevallotta, hogy négy éve, mikor még jegyben jártunk, megcsalt. Átmeneteileg elköltöztem otthonról, és most nem tudom, mi lesz. Mit tennétek, ha ez veletek történne?
Dehogy csalt meg folyamatosan, honnan veszed???
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, ne kombinálj!
De valami biztos volt a dolog mögött, mert ez nem tűnik normálisnak, amit tett.
Szakítani akart, vagy bármi...
Vagy, lehet, hogy nem jó veled valami, vagy másra vágyna...
Mi lenne, ha a feleségeddel ülnél le ezt megbeszélni !? Mi honnan tudjuk, hogy mikor és hányszor csalt meg ?
Egyébként pedig szinte minden megcsalásnak van háttere, talán nem ártana ezt is megbeszélni.
Szerintem azért vallotta be Neked ennyi idő után, mert lelkiismeret furdalása volt a nyaklánc miatt.
Ha fiatal vagy akkor minek erőlködz egy olyan ribivel aki már megcsalt, és lehet hogy nem is egyszer. Ne legyél már balek. Keress egy szebbet jobbat fiatalabbat, és hűségesebbet.
Szerintetek akkor folyamatosan megcsalt?...Most komolyan vagy olyan buta hogy ezt idegen emberektől kérdezed, akik vaktában írogatnak, mert se téged, se a feleséged nem ismerik?
Legjobb tényleg az ha leülsz és vele beszéled meg ezeket, és azt is hogy hogyan tovább.
Nőként mondom hogy megérdemelte a pofont! Nagyon is. Bezzeg ha a férj lenne a csaló akkor még uszítanátok is hogy miért csak egy pofont adott...
Kérdező! Én azonnal elválnék. Soha nem tudnám megbocsátani ezt a dolgot és soha nem tudnék megbízni benne ezek után... Az meg jó baromság hogy 4 éve volt, bocsásson meg... Kit érdekelt hogy 4 éve volt?? Megtette és kész. Gusztusom sem lenne ezek után hozzá érni a páromhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!