A zene el tud vadítani egy gyereket a családtól?
Nem olvastam el minden hozzászólást, de én úgy gondolom nem a zene miatt van ez, hanem a társasága befolyásolja a viselkedését. Vagy van valami gondja amiről nem beszél, de ilyen formában adja ki a feszültséget csak nem biztos, hogy jól csinálja. Nem tudom a családi légkör előtte milyen volt, lehet hogy az is befolyásolta hogy ebbe az irányba fordult, de külső hatás rátett. Vele kéne beszélni erről amikor higgadtabb, hogy hogy van, milyenek a barátai, milyen körben mozog, van e gondja, miért ingerült folyton...
Én csak annyit tudok, akkor lázadtam amikor bajom volt. Persze nem öltött ilyen méreteket, családban vita sosem a zene hatás miatt volt, hanem mert nem éreztem jól magam, mindig kívülállónak érzem magam, jobb korszakaimban halványul ez az érzés.
De egy biztos, nem a zene az ok... az csak egy közlési forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!