Valaki segitsen! Muszaj volt hazudnom itthon. Kerem, valaki?
15 eves lany vagyok. Szuleim nem nagyon engednek el sehova sem. En titokban szoktam a baratommal talalkozni.. Anyumeknak meg azt mondom, hogy a baratnoimmel szoktunk csavarogni.. Mar kb. 2-3 honapja ez megy. Anyukam latni akarja a baratnoimet kepen, es a nevuket is tudni akarja, akikkel eljarok csavarogni.. Szoval nagyon nagyot hazudtam.. Nem vagyok buszke ra, de a baratomert barmit megtennek, es o is ertem.. Nagyon szeretjuk egymast.
Anyukamnak mit mondjak? Egyik bnom sem tudna fedezni.. Es ha most mondom el az igazat, akkor biztosan sehova nem enged el majd egy jo darabig... Valakinek nincs otlete? Tudom hogy egy nagy barom vagyok.. De mar nem tudok rajta valtoztatni. Es a baratommal nem enged talalkozni. Nagyon szepen kerem, aki tud valamit, minnel hamarabb valaszoljon
13:40-es vagyok...hogy érted, hogy ÍGY nem lehet élni? :-)
Én elmondtam neki, hogy sok a szöryűség (igen régen is volt ilyen, de őt nyilván nem érdekli mi volt régen) és elmondtam neki hogy én felnőtt fejjel bizony féltem a gyerekemet és szeretném tudni, hogy kikkel lóg. Nem kell a személyiszámuk, de a nevüket minimum tudni szeretném. Én semmiben nem korlátozom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!