Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szimbólumot ajánlanátok...

Tica0121 kérdése:

Milyen szimbólumot ajánlanátok? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Egyik kedves barátnőm gyermeke sajnos nagyon beteg, de már javulgat. Szeretne készíteni egy ékszert, medált, amin megörökíti a küzdelmüket, amire ha ránéz az jut eszébe, hogy túl vannak ezen is, együtt végigcsinálták és legyőzték ezt a betegséget. Milyen szimbólumot, jelképet ajánlanátok, amire ha ránéz nem a szenvedés jut eszébe, hanem a siket?
2012. nov. 9. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Szép gesztus. Jó ötlet. Bár számomra nincs az a szimbólum, ami a gyötrelmet nem juttatná eszembe. Én inkább lebeszélném erről.
2012. nov. 9. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Először is: További jobbulást kívánok a gyermeknek.

A szimbólumokról annyit, hogy neki magának kell rájönnie, hogy mi az ami élteti. Ez nem úgy megy hogy rajzolok egy almát, és onnantól kezdve mindig az alma fog emlékeztetni a gyógyulásra.

Nekem az a kis japán lány története ugrik be akinek a szimbóluma ma a hirosimai múzeum bejáratánál főlátványosság. Az ezer daru. Biztos hallottál róla. (de ha nem itt a története)

[link]

De nem megyek messzire. A nővérem kislánya kiskorában rákos volt. Ő amíg a kórházban volt egy nap arra ébredt, hogy a kis szobát ellepték a katicabogarak. Nem tudja miért de amikor meglátta a katicákat tudta hogy hamarosan meggyógyul, és soha többé nem kell kórházban lennie hónapokig. Hál istenek ma már makkegészséges,és boldog 23 éves nő lett.. De a katicabogár még ma is nagy jelentőséggel bír..

Szóval a szimbólumok nem így mennek, hogy felsorolunk párat. Kell hogy kapcsolódjon hozzá érzelmileg..

2012. nov. 9. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:

2-es jól irja,ezt neki kell éreznie.

Nekem és öcsémnek is egy hóember van a láncunkon,jelképezve hogy semmi nem örök,vigyázzunk magunkra,nincs mindig szerencsénk.(rövid történet:20 év van köztünk öcsémmel, kocsival vittem haza,1 éves volt,hátulról belénk jött egy autó,a kocsi többször átpördült velünk,totálkár,öcsém valahogy gyerekülésestül kitört szélvédőn kisodródott,kocsitól 5 méterre érkezett,egy hóembernek csapódott neki,az fogta meg hogy ne az árokba zuhanjon.Sértetlenül úszta meg,rendőrök nem tudták megállapitani hogy eshetett pont oda,én sem láttam mert eszméletemet vesztettem pár percre)

2012. nov. 9. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem elsőre egy sárkányt legyőző vitéz jut eszembe, de ennek tényleg személyesnek kellene lennie, ami neki jelent valamit, mint a fentebbi katica és hóember. A darus japán kislány meghalt tudtommal, szóval ez itt nem volt pont jó példa.
2012. nov. 9. 14:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és hogy vettétek a fáradtságot, hogy segítsetek véleményetekkel!
2012. nov. 12. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!