Milyen szimbólumot ajánlanátok? Bővebben lent!
Először is: További jobbulást kívánok a gyermeknek.
A szimbólumokról annyit, hogy neki magának kell rájönnie, hogy mi az ami élteti. Ez nem úgy megy hogy rajzolok egy almát, és onnantól kezdve mindig az alma fog emlékeztetni a gyógyulásra.
Nekem az a kis japán lány története ugrik be akinek a szimbóluma ma a hirosimai múzeum bejáratánál főlátványosság. Az ezer daru. Biztos hallottál róla. (de ha nem itt a története)
De nem megyek messzire. A nővérem kislánya kiskorában rákos volt. Ő amíg a kórházban volt egy nap arra ébredt, hogy a kis szobát ellepték a katicabogarak. Nem tudja miért de amikor meglátta a katicákat tudta hogy hamarosan meggyógyul, és soha többé nem kell kórházban lennie hónapokig. Hál istenek ma már makkegészséges,és boldog 23 éves nő lett.. De a katicabogár még ma is nagy jelentőséggel bír..
Szóval a szimbólumok nem így mennek, hogy felsorolunk párat. Kell hogy kapcsolódjon hozzá érzelmileg..
2-es jól irja,ezt neki kell éreznie.
Nekem és öcsémnek is egy hóember van a láncunkon,jelképezve hogy semmi nem örök,vigyázzunk magunkra,nincs mindig szerencsénk.(rövid történet:20 év van köztünk öcsémmel, kocsival vittem haza,1 éves volt,hátulról belénk jött egy autó,a kocsi többször átpördült velünk,totálkár,öcsém valahogy gyerekülésestül kitört szélvédőn kisodródott,kocsitól 5 méterre érkezett,egy hóembernek csapódott neki,az fogta meg hogy ne az árokba zuhanjon.Sértetlenül úszta meg,rendőrök nem tudták megállapitani hogy eshetett pont oda,én sem láttam mert eszméletemet vesztettem pár percre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!