Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti mit szólnátok...

Szülők, ti mit szólnátok hozzá, ha a tizenéves lányotok egy 40 éves férfival barátkozna?

Figyelt kérdés
16 vagyok, és az egyik szomszédommal nagyon jóba vagyok. Sokat szoktam vele beszélgetni, át szokott hívni magához, filmet nézni, meg a tanulásban is segít, de apám teljesen ki van kelve magából. Azt mondta ne mászkáljak idegen felnőtt pasikkal, mer biztos rosszat akar. Meg akarja tiltani, hogy találkozzak vele, most mit csináljak? :( Hogyan magyarázzam el apának, hogy nem akar engem bántani, és tök rendes pasi. Nem tudom mit csináljak, apám nem hallgat rám. : /
2012. nov. 8. 21:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

Nekem volt hasonló élményem és hasonló korokkal is. Azzal a különbséggel, hogy engem anno ez a pasas inkább csak online "támogatott", végig hallgatott, igyekezett jó tanácsot adni interneten keresztül. A gyerekei nem olyan túl sokkal fiatalabbak nálam, mindig azt mondta, hogy neki is jó érzés tudnia, hogy mi zajlik egy "tini" fejében, hiszen az ő gyerekei is hamarosan ilyen korúak lesznek.

Ergo nálunk a távolság megvolt és soha nem is mentem volna így "házhoz". Anyuék először így is kiakadtak, hogy honnan ismerem és gyanús nekik ez az alak stb. Aztán végül apu is összehaverkodott vele és teljesen megnyugodtak. :)

Egyszer külföldön ért a szülinapom, nem túl távoli országban és apuékkal összebeszélve ez a férfi autózott el az akkori barátommal és a legjobb barátnőmmel hozzám, megköszönteni. Anyuék küldtek mindenféle finomságot, szülinapi ajándékot velük.

Mostmár huszon évesen én úgy élem meg, hogy ő valamiféle "pótaput", második apu szerepet tölt/töltött be az életemben. Mai napig jóban vagyunk, ő azóta is háborítatlanul, boldogságban él a családjával, soha nem volt jele sem, hogy lenne hátsó szándéka. Az esküvőmre is hivatalos a családjával együtt. :)

Én a pozitív élményemtől függetlenül mondom azt, hogy szerintem a távolságot MINDENKÉPPEN meg kell tartani és neki felnőtt emberként is lehetne annyi esze, hogy ha valóban nincs hátsó szándéka, akkor nem hozza magát olyan helyzetbe, ami aggodalomra adhat okot (pl. áthív filmezni).

2012. nov. 8. 22:05
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Először is eltűnődnék, mit szúrtam el. Ha egy 16 éves lány 40-es pasitól kér/kap/vár támaszt, akkor valami baromira hiányozhat a szülő-gyerek viszonyunkból.

Aztán leülnék nagyon komolyan beszélgetni a lányommal. Utólag persze nehéz rendberakni, ami rosszul sikerült, de talán még lenne esély rá.

2012. nov. 8. 22:29
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
ma 21:54
2012. nov. 8. 22:32
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:54 remélem, nincs gyereked, és nem is lesz...

Kérdező, az a baj, hogy ez így bármi lehet...

Lehet olyan szerencséd, mint a 22:05-nek, de fennáll a lehetőség, hogy meg akar dugni esetleg...

Neked kell érezned, hogyan viselkedik veled, hogy közeledik hozzád... Fiatal vagy, de legyél résen azért!

2012. nov. 8. 22:34
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass apádra! Igaza van.
2012. nov. 8. 22:41
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vigyázz magadra,mert nagyon rossz élményeket szerezhetsz.Én is tiltanálak.Vagy ami még jobb,elmagyaráznám,hogy mi a helyzet ezekkel a pótapucit játszó 40-esekkel.
2012. nov. 8. 22:41
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Abba azért érdemes belegondolni, hogy egy 40-es pasi már csak betyárbecsületből sem hívogat egy 16 éves lányt a lakására. Sem filmet nézni, sem tanulni, sem semmit csinálni. Normális ember kínosan ügyel arra, nehogy véletlen másnak lehessen látni a segítő szándékát (ha az).

Szülő szemmel nézve pedig letépném a hátát a szomszédnak, ha filmet nézegetne a 16 éves lányommal, második körben pedig filmet nézegetnék a saját lányommal, akinek láthatóan szüksége van az apjára.

2012. nov. 8. 22:57
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Biztos rendes meg kedves, de valami difi van a fejében, ha neki megfelelő társaság egy ellenkező nemű 16 éves.

1. meg akar dugni

2. nem nőtt fel, mint Jacko, szintén nem jó társaság

Apád is férfi, nem véletlenül félt. A helyében elbeszélgetnék a taggal és ha nem ért a szóból, ráhívnám a rendőrséget, mit zaklat téged.

2012. nov. 9. 05:57
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Te naiv vagy, apukád pedig reálisan látja a dolgokat.
2012. nov. 9. 08:09
 20/27 anonim ***** válasza:
59%

Kedves Audry!

Jacko felnőtt és pedofil volt. Az egyik legnagyobb zenész volt a 20.században én is nagyon szeretem a zenéit de pedofil volt. Ez tény. Sajnos.

2012. nov. 9. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!