Milyen közös hobbitok van a párotokkal/férjeitekkel?
Figyelt kérdés
Vagy milyen közös programot lehetne csinálni legalább hetente egyszer, ami feldobná a kapcsolatunkat? (gyerek nélkül).2012. nov. 7. 11:29
11/25 anonim válasza:
Kirakózás. :) 1000 darabosokat szoktunk rakosgatni, most majd jön egy 1500-as. Nagyobbra nincs hely.
13/25 anonim válasza:
Mindketten szeretjük a kreatív tevékenységeket, főzni, sütit sütni, sportolni (nyáron tollas, télen squash), erdőt járni, motorozni, de néha még a playstationt is együtt toljk :P
15/25 anonim válasza:
Közös edzőterem, valamint ahogy írta egy korábbi válaszoló, közös filmnézős projektek, sok nasival:) Van egy pár közös sorozatunk is, aminek ha kijön a legújabb része, mindig együtt nézzük meg. Valamint a közeljövőbe tervezünk 1-2 közös tanfolyamot/iskolát és ha lesz időnk, lehetséges, hogy társastáncra is eljárunk, de ezek még csak tervek.
16/25 anonim válasza:
mi is imádunk filmezni, kutyázni, főzni :)
17/25 anonim válasza:
Szerintem nekünk semmi közös nincs, de elvagyunk :)))
18/25 anonim válasza:
A macskáinkkal szoktunk játszani. Most tervezzük, hogy eljárunk úszni. Egyébként kirándulni, sétálni szoktunk.
19/25 A kérdező kommentje:
Ezekre a programokra vágynék én is. Én mindenféle sportot imádok, különösen a lovaglást, sielést, vagy úszás, korizás, biciklizés, még konditerembe is járnék, vagy volt róla szó, hogy elmegyünk társastánc tanfolyamra, de egyikre sem tudom rávenni. A kifogás az, hogy ő mindig fáradt, pedig nem dolgozik olyan rettentő sokat, ha hazajön már 4-kor a net előtt ül. Vagy csak kirándulni elmenni, a lényeg, hogy ne itthon ülős program legyen. De ő csak az ilyenekbe lenne benne. Pedig eleinte még rá is tudtam venni valamire, de most örüljek, ha évente kétszer elmegyünk az állatkertbe a gyerekekkel.
2012. nov. 7. 14:38
20/25 anonim válasza:
Próbáld meg rávenni, hogy mozduljatok ki!
Én is gyakran fáradt vagyok, ha hazaérek, de egy 1-2 óra erdőjárás jobban felfrissít, mint 4 óra tv előtt punnyadás, erre mindig rájövök, ha kiteszem a lábamat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!