Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 hónap járás után ha a...

1 hónap járás után ha a párommal külföldre megyek az korai? Szeretem őt.

Figyelt kérdés

1 hónapja járunk, szeretjük egymást. Ő már hónapok óta tervezi hogy kiköltözik New Yorkba, és rábeszélt hogy menjek én is. Nagyon szeretnék, de anyukám azt mondta korai.

Szerintetek?

2012. nov. 5. 23:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Anyukádnak van igaza, nem árt gondolkodni is.

Nem írod, hogy a párodnak van-e ott biztos munkahelye és letelepedési engedélye? Ha nincs , és csak turistaként megy ki, akkor hol akar dolgozni, hol akar lakni? Miből akar megélni, amíg munkát talál?

Az viszont biztos, hogy te csak turistaként mehetsz ki, és illegálisan fogsz kint tartózkodni! Munkát pedig nehezen találsz. Lehetsz a zsidóknál bébiszitter néhány hétig, vagy ápolhatsz öregeket, vagy takaríthatsz, de más lehetőséged nem lesz. Ezek a munkák is csak hetekre, hónapokra szólnak majd, utána újra kereshetsz munkát. Akár hetekig is munkanélküli lehetsz.

Az sem biztos, hogy a repülőtéren nem fognak visszafordítani! Ha nincs nálad elég dollár a beutazáskor, vagy rossz napja van a tisztviselőnek, nem enged be az országba.

Sokan járták már így meg.

Lehetősége csak annak van, aki tökéletesen beszéli a nyelvet, a kiutazás előtt van munkahelye, megfelelő képzettsége stb. Másképpen nem.

Ne azoknak higgy, akik szerint ilyen lehetőséget nem szabad kihagyni.

2012. nov. 6. 06:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Ugyanezt akartam írni, mint az utolsó: az életkorod, a családi állapotod és az anyagi helyzeted miatt nagy eséllyel nem kapsz úgysem vízumot, mivel a fentiek alapján joggal feltételezhetik, hogy kint szeretnél maradni.

Ismerősömnek úgy adtak többéves vízumot az Egyesült Államokba (ami ugye elég akár munkavállaláshoz is), hogy egy kanadai állampolgár, aki az élettársa 10 éve, nyilatkozott, hogy nála él, minden kiadását fedezi, kanadai tartózkodási engedélye van, valamint Kanadában van baleset- és társadalombiztosítása is. Ilyen háttér nélkül elég rizikós nekivágni, lehet, hogy még a reptéren visszafordítanak...

2012. nov. 6. 07:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Ja. Kezdetnek menjetek az Eu-n belül. Ne rögtön a tengeren túlra. :-) Lényegesen egyszerűbb a dolgot kivitelezni.
2012. nov. 6. 11:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Én 1 hónap után biztos,hogy nem vágnék bele senkivel ilyesmibe.De hát jó dolog i kisülhet belőle,csak túl kockázatos,mert viszont agyon be is ütheted a bokád.1 hónap alatt nem lehet jól kiismerni senkit.
2012. nov. 6. 11:28
 15/16 anonim ***** válasza:
n
2012. nov. 6. 11:29
 16/16 anonim ***** válasza:
amerikában rengeteg pofára esés érhet.rosszabb mint európa hidd el.1 hónap semmi,bármi történhet köztetek.azt se tudod kicsoda gyakorlatilag,meg hogy 1 hónap ismeretség után miért akarja annyira hogy menj.nekem gyanús.nagyon nehéz ott is az élet mivel külföldi vagy.a biztosítási rendszer egy katasztrófa.ha annyira akartok menni inkább közelebb menjetek először.
2012. nov. 21. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!